Recept z Maďarskej kuchyne.
Postup
-
1
Umyté mäso dobre osolíme a vcelku upečieme do mäkka a nakrájame na plátky. Z masla , múky a mlieka si pripravíme bešamel necháme vychladnúť a premiešame z 2 žĺtkami ,100 g ementálu(strúhaný) pridáme sol,mleté korenie a nastrúhaný muškátový oriešok. Takto nám vznikne hustá omáčka ktorou potierame každý plát mäsa. Mäso poskladáme do pôvodného tvaru.Všetko vložíme do jánskej misy a pokryjeme omáčkou a syrom čo nám zostal ,na vrch nastrúhame stuhnuté maslo a v horúcej trúbe pečieme do ružova.
- 2
Podávame zo zemiakmi,ryžou atď... Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu