Bravčová roláda s jablkovo-syrovou plnkou

Filip Kapusta
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 17. septembra 2018 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Bravčová roláda s jablkovo-syrovou plnkouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 min
príprava
25 min
na 130 °C

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Umyté a očistené karé nakrojíme po dĺžke cez stred a otvoríme, cez potravinársku fóliu ho rozklepeme na pravidelný plát.

  2. 2

    Plnka: Zmiešame cottage cheese a nadrobno nakrájané biele pečivo, jablká, posekanú šalviu a petržlenovú vňať. Dobre vymiešame a dochutíme soľou a korením.

  3. 3

    Rozklepané karé položíme na alobal, z kraja dáme plnku a zrolujeme do rolády. Pečieme pri 130 °C po dobu 25 minút. Po vychladnutí nakrájame.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist