Bravčová roláda s jablkovo-syrovou plnkou
Filip Kapusta
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 17. septembra 2018
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 17. septembra 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
25 minút
na 130 °C
na 130 °C
Postup
-
1
Umyté a očistené karé nakrojíme po dĺžke cez stred a otvoríme, cez potravinársku fóliu ho rozklepeme na pravidelný plát.
- 2
Plnka: Zmiešame cottage cheese a nadrobno nakrájané biele pečivo, jablká, posekanú šalviu a petržlenovú vňať. Dobre vymiešame a dochutíme soľou a korením.
- 3
Rozklepané karé položíme na alobal, z kraja dáme plnku a zrolujeme do rolády. Pečieme pri 130 °C po dobu 25 minút. Po vychladnutí nakrájame.
Tiež bravčová roláda:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu