Bravčová roláda
Bravčová roláda

Bravčová roláda s jablkovo-syrovou plnkou

Filip Kapusta
šéfkuchár Hotela AQUATERMAL*** v Dolnej Strehovej, 17. septembra 2018
Bravčová roláda s jablkovo-syrovou plnkou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
15 minút
príprava
25 minút
na 130 °C

Suroviny

560 g
2 ks
150 g
10 g
10 g
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umyté a očistené karé nakrojíme po dĺžke cez stred a otvoríme, cez potravinársku fóliu ho rozklepeme na pravidelný plát.

  2. 2

    Plnka: Zmiešame cottage cheese a nadrobno nakrájané biele pečivo, jablká, posekanú šalviu a petržlenovú vňať. Dobre vymiešame a dochutíme soľou a korením.

  3. 3

    Rozklepané karé položíme na alobal, z kraja dáme plnku a zrolujeme do rolády. Pečieme pri 130 °C po dobu 25 minút. Po vychladnutí nakrájame.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: