Bravčová podbrušinka plnená lečom s klobásou fotorecept
Foto: izabella929
Dnešný sviatočný deň som chcela potešiť lahodnou podbrušinkou, ktorú som teraz urobila podľa sezóny, takže s lečom...do leča som nakrájala domácu neúdenú klobásku, ktorá Zobraziť celý popisDnešný sviatočný deň som chcela potešiť lahodnou podbrušinkou, ktorú som teraz urobila podľa sezóny, takže s lečom...do leča som nakrájala domácu neúdenú klobásku, ktorá dodala tejto plnke šmrnc...obed bol veľmi pochválený...
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Bravčovú podbrušinku som umyla, osušila a urobila do nej otvor pre plnku...pripravila som aj domácu neúdenú klobásku...
-
2
klobásku som pokrájala na kolieska..
-
3
papriku, paradajky aj cibuľu som pripravila ako na lečo..
-
4
do rajnice som dala bravčovú masť...
-
5
pridala som klobásku...dlho som ju neopekala, lebo sa bude piecť v plnke...pridala som papriku aj paradajky..teraz lečo nevarím na mäkko, ale na chrumkavo, lebo sa v plnke ešte dopečie...a pridala som cibuľu...
-
6
a papriku, paradajky...
-
7
osolila, okorenila a pridala som mletú červenú papriku...
-
8
po chvíľke dusenia, keď bolo všetko tak akurát, pridala som 2 celé vajcia...tiež som to iba pomiešala a odložila zo sparáka na chladenie..
-
9
vychladenú plnku som vložila do otvoru..
-
10
zošila som niťou a poistila som ju jednou špajdlou..
-
11
uložila na pekáč, podliala vodou...nedávala som tuk, lebo jedna strana podbrušinky bola mastná...piekla sa 60min..
-
12
podbrušinku som pokrájala ne rezy...pokiaľ sa piekla, ošúpala som si zemiaky a uvarila...hotový obed som naložila na taniere...prajem vám dobrú chuť..
Diskusia k receptu