Bravčová panenka s hríbmi

natally36 - bez fotkyNatally36, 22. januára 2017 21:58
Ďalšie recepty »
Bravčová panenka s hríbmiFoto: natally36

Bravčová panenka obalená v slaninke :)

2
porcie
40 min
príprava
15 min
na 200 °C

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Panenku si nakrájam na kolieska a okorením s každej strany. Potom ich obalím slaninkou. Na panvicu si dám trošku oleja a osmažím panenku s každéj strany tak 3 minúty. Keď je panenka osmažená z oboch strán dám ju na plech a polejem ju výpekom a dám piecť do rúry vyhriatej na 200 °C na 15 minút.

  2. 2

    Do hrnčeka si dám rozpustiť dve polievkove lyžice masla. Keď sa maslo rozpustí pridáme hríby a necháme ich tam 3 minúty, kým hríby nepustia šťavu. Potom pridáme nastrúhaný syr a polejeme smotanou. (Ja som dala aj trošku slaninky).

  3. 3

    Uvaríme si ryžu (alebo zemiaky) a možme podávať na tanier.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist