« Naspäť na tento recept

Bravčová panenka s hríbmi verzia na vytlačenie

Bravčová panenka obalená v slaninke :)

Autor receptu: natally36

Postup receptu

Panenku si nakrájam na kolieska a okorením s každej strany. Potom ich obalím slaninkou. Na panvicu si dám trošku oleja a osmažím panenku s každéj strany tak 3 minúty. Keď je panenka osmažená z oboch strán dám ju na plech a polejem ju výpekom a dám piecť do rúry vyhriatej na 200 °C na 15 minút.

Do hrnčeka si dám rozpustiť dve polievkove lyžice masla. Keď sa maslo rozpustí pridáme hríby a necháme ich tam 3 minúty, kým hríby nepustia šťavu. Potom pridáme nastrúhaný syr a polejeme smotanou. (Ja som dala aj trošku slaninky).

Uvaríme si ryžu (alebo zemiaky) a možme podávať na tanier.

Suroviny




2
porcie
40
minút
príprava
15
minút
na 200 °C




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist