Bravčová panenka
Bravčová panenka

Bravčová panenka na zelenine s paradajkami fotorecept

nadasky - fotkanadasky, 23. júna 2019
Bravčová panenka na zelenine s paradajkami (fotorecept)
Foto: nadasky

Bravčová panenka na zelenine s rajčinami podávaná s ryžou. Veľmi rýchle a pomerne lacné jedlo.

4
porcie
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
1 ks
1 ks
1 ks
1 ks
1 bal.
 strúhaný

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso - zvoľte si podľa Vás, ja som mal bravčovú panenku - osolíme, okoreníme, poprepichujeme nožom a osmahneme na masle.

    Bravčová panenka na zelenine s paradajkami (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Mäso odložíme a do výpeku pridáme nakrájanú cibuľu a podusíme do zlatova. Pridáme nakrájané papriky a dusíme cca 15 minút.

    Bravčová panenka na zelenine s paradajkami (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Potom som tam nalial rajčinovú pastu z LIDL a kečup koreniny podľa seba. Nechal som to prevrieť a dal som tam panenku na miernom plemeni podusiť cca 30-35 minút. Ja som použil tieto na obr. V strede je viac druhov syra na konečné zahustenie ak treba.

    Bravčová panenka na zelenine s paradajkami (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Než sa mäso dusí zatiaľ si urobíte prílohu - ryžu,zemiaky, atď. Potom mäso vytiahnete, nakrájate na plátky. Zeleninovú zmes podľa potreby zahustíte ale nie je treba, dochutíte a servírujete.

    Bravčová panenka na zelenine s paradajkami (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Dobrú chuť. Každý si to urobí podľa seba, veď fantáziu máme všetci. Ale je to hlavne nenáročné na prácu a čas. Pekný deň prajem.

    Bravčová panenka na zelenine s paradajkami (fotorecept) - obrázok 5

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: