Bravčová kotleta plnená pestom so cherry paradajkami
Jozef Šaulík
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 3. septembra 2010
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 3. septembra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Bravčové karé naporciujeme, osolíme, okoreníme a naplníme bazalkovým pestom. Prudko opečieme na oleji. Podávame s pečenými paradajkami.
- 2
Bazalkové pesto: bazalku, parmezán, olivový olej a vlašské orechy spolu poriadne premiešame ponorným mixérom.
- 3
NÁŠ TIP: Do bazalkového pesta sa v originálnom recepte pridávajú píniové oriešky. Existujú však rôzne varianty, ak nemáte bazalku, môžete si pesto pripraviť aj z petržlenovej vňate.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu