Bohatá jesenná polievka

podravka - fotkaPodravka, 3. decembra 2016 9:00
Ďalšie recepty »
Bohatá jesenná polievkaFoto: podravka

Komerčný recept
V jesennom sychravom období máte určite väčšiu chuť na horúce a vynikajúce polievky, ktoré vás zahrejú. Vyskúšajte napríklad túto pripravenú z vareného cíceru, húb a kelu a oslavujte jeseň.

4
porcie
35 min
príprava

Suroviny

TIP: Sledujte Varecha.sk na YouTube www.youtube.com/varechaTV

Postup prípravy

  1. 1

    Na rozpálenom oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu dozlatista a pridáme na plátky nakrájanú mrkvu. Krátko opečieme, pridáme pretlačený cesnak a nakrájané šampiňóny.

  2. 2

    Prilejeme pasírované paradajky Podravka, trochu vody a privedieme k varu. Varíme približne 10 minút.

  3. 3

    Pridáme viac vody, hovädzí bujón Podravka, na rezance nakrájaný kel a scedený uvarený cícer. Varíme približne 5 minút, pridáme v malom množstve vody rozmiešaný kukuričný škrob a korenie a soľ podľa chuti.

  4. 4

    Chvíľku povaríme a podávame horúcu bohatú jesennú polievku.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist