Bohatá jesenná polievka

podravka - fotkapodravka, 3. decembra 2016
Bohatá jesenná polievka
Foto: podravka

Komerčný recept
V jesennom sychravom období máte určite väčšiu chuť na horúce a vynikajúce polievky, ktoré vás zahrejú. Vyskúšajte napríklad túto pripravenú z vareného cíceru, húb a kelu a oslavujte jeseň.

4
porcie
35 minút
príprava

Suroviny

240 g
2 lyžice
100 g
1 ks
150 g
2 strúčiky
100 ml
2 kocky
200 g
1 lyžička

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na rozpálenom oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu dozlatista a pridáme na plátky nakrájanú mrkvu. Krátko opečieme, pridáme pretlačený cesnak a nakrájané šampiňóny.

  2. 2

    Prilejeme pasírované paradajky Podravka, trochu vody a privedieme k varu. Varíme približne 10 minút.

  3. 3

    Pridáme viac vody, hovädzí bujón Podravka, na rezance nakrájaný kel a scedený uvarený cícer. Varíme približne 5 minút, pridáme v malom množstve vody rozmiešaný kukuričný škrob a korenie a soľ podľa chuti.

  4. 4

    Chvíľku povaríme a podávame horúcu bohatú jesennú polievku.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: