Komerčný recept
V jesennom sychravom období máte určite väčšiu chuť na horúce a vynikajúce polievky, ktoré vás zahrejú.
Vyskúšajte napríklad túto pripravenú z vareného cíceru, húb a kelu a oslavujte jeseň.
porcie
príprava
Suroviny
240 g |
|
2 lyžice |
|
100 g |
|
1 ks |
|
150 g |
|
2 strúčiky |
|
100 ml |
|
2 kocky |
|
200 g |
|
1 lyžička |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Na rozpálenom oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu dozlatista a pridáme na plátky nakrájanú mrkvu. Krátko opečieme, pridáme pretlačený cesnak a nakrájané šampiňóny.
- 2
Prilejeme pasírované paradajky Podravka, trochu vody a privedieme k varu. Varíme približne 10 minút.
- 3
Pridáme viac vody, hovädzí bujón Podravka, na rezance nakrájaný kel a scedený uvarený cícer. Varíme približne 5 minút, pridáme v malom množstve vody rozmiešaný kukuričný škrob a korenie a soľ podľa chuti.
- 4
Chvíľku povaríme a podávame horúcu bohatú jesennú polievku.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
- 2
Diskusia k receptu