« Naspäť na tento recept

Bohatá jesenná polievka verzia na vytlačenie

Komerčný recept
V jesennom sychravom období máte určite väčšiu chuť na horúce a vynikajúce polievky, ktoré vás zahrejú. Vyskúšajte napríklad túto pripravenú z vareného cíceru, húb a kelu a oslavujte jeseň.

Autor receptu: podravka

Postup receptu

Na rozpálenom oleji opražíme najemno nakrájanú cibuľu dozlatista a pridáme na plátky nakrájanú mrkvu. Krátko opečieme, pridáme pretlačený cesnak a nakrájané šampiňóny.

Prilejeme pasírované paradajky Podravka, trochu vody a privedieme k varu. Varíme približne 10 minút.

Pridáme viac vody, hovädzí bujón Podravka, na rezance nakrájaný kel a scedený uvarený cícer. Varíme približne 5 minút, pridáme v malom množstve vody rozmiešaný kukuričný škrob a korenie a soľ podľa chuti.

Chvíľku povaríme a podávame horúcu bohatú jesennú polievku.

Suroviny




4
porcie
35
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist