Bezlepkový olivový chlieb so šunkou
14
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
Suroviny
| 3 ks |  | 
| 200 g (bezgluténová zmes na biely chlieb a pečivo) |  | 
| 100 g |  | 
| 100 ml |  | 
| 150 g |  | 
| 100 ml |  | 
| 1 bal. |  | 
| hrsť |  | 
| 1/2 KL |  | 
|  | |
| Na posypanie: | |
|  | |
Postup
- 
                                                    1
                                                    Metličkou vyšľaháme vajcia s vínom a olejom. Pridáme nastrúhaný syr, Bread mix white s kypriacim práškom do pečiva a osolíme a okoreníme. Vymiešame hladké cesto a necháme ho pár minút odležať. 
- 2
Šunku a olivy nakrájame na kúsky. Vareškou zamiešame do cesta. Do silikónovej formy na chlieb preložíme cesto a povrch uhladíme vareškou. Nožom urobíme zárezy a ozdobíme olivami a makom. 
- 3
Pečieme vo vyhriatej rúre pri 220 °C 30 - 35 minút. Tiež bezlepkový chlieb:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu