Orieškové rožteky
Orieškové rožteky

Bezlepkové viedenské rožteky

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 12. decembra 2019. Komerčný recept.
50
porcií

Suroviny

200 g
100 g
40 g mleté
30 g mleté
80 g
1 ks
Na obalenie rožtekov:
2 PL
1 bal.




Postup

  1. 1

    Suroviny na cesto vsypeme do kuchynského robota. Hákom vypracujeme cesto, ktoré zabalíme do fólie a necháme v chladničke aspoň 2 hodiny odležať.

  2. 2

    Cesto vyberieme z chladničky a odtrhávame z neho kúsky, ktoré vtláčame do silikónovej formy na rožteky. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre pri 170 °C 10 minút.

  3. 3

    Práškový a vanilínový cukor rozmiešame a ešte horúce rožteky obalíme v cukre.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia