Bezlepková pizza
Bezlepková pizza

Bezlepková pizza

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 3. apríla 2020. Komerčný recept.
15 minút
na 200 °C

Suroviny

300 g (bezlepková múčna zmes na kysnuté cesto)
200 ml vlažná
1/2 bal.
1 KL
3 PL
Na oblohu:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Do misky postupne dáme 300 g Bakery mix, cukor, sušené droždie, vlažnú vodu a premiešame mixérom s hnetacími metličkami. Nakoniec pridáme olivový olej.

  2. 2

    Cesto môžeme na podložke rozvaľkať alebo ho rovno rukami roztlačíme na vymastený plech. Prikryjeme potravinovou fóliou a necháme cca 20 minút podkysnúť.

  3. 3

    Po vykysnutí cesto potrieme olivovým olejom, do ktorého pretlačíme cesnak. Natrieme zmesou paradajkového pretlaku, oregana, cesnaku a obložíme podľa chuti. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 200 °C cca 15 minút do zlatista.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre