Bezlepková pizza
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
300 g (bezlepková múčna zmes na kysnuté cesto) |
|
200 ml vlažná |
|
1/2 bal. |
|
1 KL |
|
3 PL |
|
Na oblohu: | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Do misky postupne dáme 300 g Bakery mix, cukor, sušené droždie, vlažnú vodu a premiešame mixérom s hnetacími metličkami. Nakoniec pridáme olivový olej.
- 2
Cesto môžeme na podložke rozvaľkať alebo ho rovno rukami roztlačíme na vymastený plech. Prikryjeme potravinovou fóliou a necháme cca 20 minút podkysnúť.
- 3
Po vykysnutí cesto potrieme olivovým olejom, do ktorého pretlačíme cesnak. Natrieme zmesou paradajkového pretlaku, oregana, cesnaku a obložíme podľa chuti. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 200 °C cca 15 minút do zlatista.
Tiež pizza:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 0 komentáre