Foto: dorenika
Dokonalá pizza bez múky.
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
na 220 °C
na 220 °C
Postup
-
1
Cesto je veľmi jednoduché a na vrch si môžete dať čo vám najviac chutí. Surový karfiol nasekáme alebo rozmixujeme na minikúsočky,na troche oleja opečieme cca 7-8min.Poriadne vysušíme utierkou aby bol čo najsuchší a zmiešame s vajcom a syrom.Vymiešame a na papieri na pečenie vytvarujeme do tvaru pizze. Dáme piecť na 220 stupňov na 15min.
- 2
Vyberieme a prebytočný olej osušíme,potrieme rajčinovou pastou,posypeme opečenou a na pásiky nakrájanou šunkou,špenátom a syrom a dáme dopiecť na 8-10min
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ahoj Lenka no to mi je luto ze sa ti to nepodarilo. Mozno si nevysusila dostatocne alebo bolo vela oleja, popripade vodnaty karfiol?