Bezlepková pizza z karfiolu

dorenika - fotkadorenika, 16. apríla 2014
Bezlepková pizza z karfiolu
Foto: dorenika

Dokonalá pizza bez múky.

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
na 220 °C

Suroviny

1 ks
1 ks
50 g
2 PL
4 plátky
1 hrsť
1 hrsť

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cesto je veľmi jednoduché a na vrch si môžete dať čo vám najviac chutí. Surový karfiol nasekáme alebo rozmixujeme na minikúsočky,na troche oleja opečieme cca 7-8min.Poriadne vysušíme utierkou aby bol čo najsuchší a zmiešame s vajcom a syrom.Vymiešame a na papieri na pečenie vytvarujeme do tvaru pizze. Dáme piecť na 220 stupňov na 15min.

  2. 2

    Vyberieme a prebytočný olej osušíme,potrieme rajčinovou pastou,posypeme opečenou a na pásiky nakrájanou šunkou,špenátom a syrom a dáme dopiecť na 8-10min

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
no, čo už, bez práce to celkom nie je, ale ani iné koláče…..takže určite vyskúšame. už sme skúšali aj veľmi podobný recept, no bez zarestovania mi tam prerážala chuť "rajčinovej kapusty".
podla receptu robene, utierkou vysusene .... prave som z rury vytiahla grc, co sa neda vytiahnut z plechu - mokre cudo ... budem rada, ked to prenesiem plackou na tanier ... asi nie ...neukladam, neodporucam

Pridaj komentár k receptu: