Bačov rezeň

kapitankalucka - bez fotkykapitankalucka, 25. júla 2010

Suroviny

120 g
20 g
20 g
20 g
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso naklepeme, osolíme a okoreníme. V miske zmiešame bryndzu s opečenou slaninou( na kocky) a šunkou. Osolíme a okoreníme. Touto zmesou naplníme plátok mäsa, zrolujeme a obalíme v trojobale. Vypražíme a podávame rozkrojené na polovicu.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Slovenská kuchyňa, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Vyprážané

Diskusia k receptu

budkar
Tento recept sa dá aplikovať aj na prírodno.
bozulka
Ale tí bačovia varili dobroty,ukladám.@kapit ánkalucka tuším si sa odtrhla z reťaze,prepáč myslím to v dobrom.Jeden recept lepší než druhý.
jezibabka1
@kapitankalucka no ešte že mám dovolenku a pomaly sa prelúskavam aj staršími receptami, lebo by som o túto dobrôtku prišla a ja rezne milujem:) SUPER! ukladám si, dík:)

Zaujímavé video z archívu TV Varecha