Foto: grg
Rýchle, ľahké, chuťovo dokonalé :). To vlastne ani nie je recept len taký šikovný tip na raňajky, prípadne večeru. Avokádo síce nemá nejakú "špeci chuť" Zobraziť celý popisRýchle, ľahké, chuťovo dokonalé :). To vlastne ani nie je recept len taký šikovný tip na raňajky, prípadne večeru. Avokádo síce nemá nejakú "špeci chuť" , no ak ho dochutíme, tak je to hotová rozprávka pre chuťové poháriky :)... navyše obsahuje množstvo vitamínov, minerálov a kvalitných tukov (nenasýtených mastných kyselín).
príprava
Postup
-
1
Na panvici si opečieme chlieb - hrianku.
- 2
Avokádo si očistíme, vyberieme jadro a dužinu pokrájame na plátky. (Kôstku nezahadzujeme - môžme si z nej vypestovať malý avokádový stromček :))
- 3
Avokádo si poukladáme na hrianku, pokvapkáme olivovým olejom, dochutíme bylikovou soľou, prípadne ak nemáme môžme použiť soľ a sušenú bazalku.
- 4
Tak a môžme chrumkať :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu