Ananásový cheesecake fotorecept
Foto: SkolaVareniaPolus
Recept od Tomáša Schwartza
porcií
na 180 °C
Suroviny
Korpus: | |
3 ks |
|
50 g |
|
150 g |
|
15 g |
|
150 ml |
|
Krém: | |
450 g mrazené |
|
160 g |
|
6 plátkov |
|
400 g |
|
300 ml (33 %) |
|
Postup
-
1
Korpus: Bielky vyšľaháme s cukrom dotuha. Primiešame strúhaný kokos, kokosové mlieko a mandľovú múku. Hmotu preložíme do vymastenej a kokosom vysypanej okrúhlej tortovej formy. Korpus pečieme približne 15 minút v rúre vyhriatej na 180 °C.
-
2
Krém: Želatínu namočíme do studenej vody aspoň na 10 minút. Ananásové pyré dáme do hrnca spolu s cukrom a zahrievame, kým sa nerozpustí. Do teplej zmesi pridáme napučanú želatínu zbavenú nadbytočnej vody a dobre ju rozmiešame. Do misy s mascarpone po častiach primiešame ananásové pyré so želatínou. Necháme vychladnúť.
-
3
Do vychladnutého krému primiešame do polotuha vyšľahanú smotanu. Krém vylejeme na vychladnutý kokosový korpus a cheesecake dáme stuhnúť do chladničky.
Bohužiaľ, inú fotografiu k dispozícii nemáme.
Děkuji za odpověď, jste milí. Krásný víkend, u nás je už pár dní babí léto - hurá!
Ďakujem za recept.