Aljašská treska s horčicovou omáčkou

damisa - fotkadamisa, 15. marca 2012
Aljašská treska s horčicovou omáčkou
Foto: damisa

Ryba by mala byť v jedálnom lístku aspoň raz do týždňa, tak som ju takto pripravila s francúzskou /dijon/ horčicou

3
porcie
10 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

3 ks
50 gr
1 lyž.pol.
1 lyž.pol.
2 dcl.
50 gr
1 lyž.pol.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na panvici roztopíme maslo,opečieme z obidvoch strán osolenú a okorenenú rybu a dáme na 10 minút zapiecť do rúry. Potom vyberieme rybu a do výpeku pridáme zmiešané smotany, syr a horčicu, všetko spolu premiešame a pomaly privedieme do varu a hneď odstavíme, ak sa nám zdá omáčka hustá pridáme ešte smotany. Ako prílohu podávame hranolky alebo varené zemiaky.

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: