Ako zvýrazniť chuť vanilkovej zmrzliny tradičným tekvicovým olejom

miroslavrybar - fotkamiroslavrybar, 22. júla 2013

Umocnite chuť vanilkovej zmrzliny tradičným tekvicovým olejom.

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravíme si vanilkovú zmrzlinu (napríklad stačí aj obyčajná nanuková torta, ale taká pravá z vanilkových strukov je neporovnateľne lepšia). Ak je zmrzlina v mrazničke viac ako 12 hodín, pred podávaním ju treba dať na 30 - 60 minút do chladničky, aby nebola ako kameň.

    Ako zvýrazniť chuť vanilkovej zmrzliny tradičným tekvicovým olejom - obrázok 1
  2. 2

    Keď je vhodná na podávanie, naporciujeme a polejeme tekvicovým olejom. Môžeme tiež posypať tekvicovými bezšupkovými jadierkami. Príjemné vychutnávanie.

    Ako zvýrazniť chuť vanilkovej zmrzliny tradičným tekvicovým olejom - obrázok 2
  3. 3

    Poznámka: Niektoré kúpené zmrzliny sú zdobené napríklad čokoládou, tú treba dať preč alebo najprv zjesť. Aj taká obyčajná zmrzlina s vanilkovou príchuťou bude s tekvicovým olejom chutiť lepšie.

Diskusia k receptu


Zatiaľ 2 komentáre
zaujimavé, ja tekvicový olej používam do zeleninových šalátov... vyskúšam :-)