Foto: oco
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Osolené mäso zo všetkých strán opečieme,vyberieme a odložíme na teplé miesto.Do výpeku dáme speniť cibuľu,pridáme nakrájanú zeleninu a orestujeme.Najviac dáme mrkvy,menej zeleru a naj menej petržlenu.
-
2
Pridáme korenie,bobkový list,horčicu,vložíme späť mäso,podlejeme zeleninovým vývarom a dusíme do mäkka.
-
3
Mäkké mäso vyberieme z omáčky odstránime korenie a bobkový list.Zeleninu rozmixujeme ponorným mixerom,pridáme trochu vody v ktorej sme rozmiešali hladkú múku,pridáme nakrájanú šunkovú salámu a uhorku.Necháme prevariť.Nakoniec pridáme smotánku a dochutíme soľou, mletým čiernym korením a trochou nálevu zo sterilizovaných uhoriek.
@evanaaa horčicu dávam vždy keď sa mäso dusí tak odovzdá svoju chuť mäsu lepšie,a keď dochucujem omáčku tak tam pridám ešte horčicu keď si myslím,že je potrebné vylepšiť chuť.Vieš ja potrebujem hodne omáčky to je pre mňa mňam ,mäso až tak nemusím."Zdravá večera "je keď si dám cestovinu z omáčkou.Dík za názor
Láskavo opravte.
Ďakujem.
Blahoželám!
Môžete môj komentár vymazať, už nie je potrebný.
mam ulozeny dakujem
kapisto?
Srdečná vďaka.