Olivový tuniak
Do misky dáme tuniaka a na to nalejeme ocot a necháme postáť 20 minút. Vyhrejeme rúru...
Kráľovská cesnačka
Očistený cesnak prelisujeme. V hrnci roztopíme maslo, popražíme na ňom cesnak, poprášime ho múkou,...
Kuracie prsia plnené mozzarellou a sušenými paradajkami
Kuracie prsia okoreníme a osolíme, prekrojíme na polovicu po dĺžke ako taštičku. Do takto pripravenej...
Slovensko- grécky šalát
Zeleninu očistite, zbavte jadier a nakrájajte na hrubšie kúsky, prúžky, kolieska a kocky...
Diabolská roštenka
Mäsko očistíme, narežeme na rezne, naklepeme. V miske zmiešame všetky horeuvedené suroviny okrem majoránky...
Bavorský syrový šalát
Syr a salámu nakrájame na plátky a tie potom na väčšie štvorčeky, pridáme tenké kolieska nakrájanej...
Hovädzí steak s cibuľou
Mäso nakrájané na rezne umyjeme, osušíme, posolíme, pokoreníme, opečieme sprudka, potom stiahneme...