Hovädzí steak s cibuľou

feroad - bez fotkyferoad, 25. decembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 PL
podľa chuti
podľa chuti
4 ks
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Mäso nakrájané na rezne umyjeme, osušíme, posolíme, pokoreníme, opečieme sprudka, potom stiahneme na 2/3 plameňa a pravidelne otáčame,kým mäso nezmäkkne.

  2. 2

    Mäso vyberieme na tanier, do výpeku dáme cibuľu nakrájanú na prstene, posolíme ju, posypeme bazalkou a opražíme na polomäkko.Poukladáme na maso a podávame s čerstvým tmavým chlebom a červeným vínom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia