5
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistený cesnak prelisujeme. V hrnci roztopíme maslo, popražíme na ňom cesnak, poprášime ho múkou, premiešame a prilejeme asi 1,5 l vody. Pridáme očistené, na malé kocky nakrájané zemiaky a uvaríme ich do mäkka.
- 2
Polievku odložíme z ohňa, dochutíme vegetou, rascou a soľou, pridáme petržlenovú vňať a všetko spolu zmixujeme.
- 3
Chlieb (pečivo) nakrájame na kocky a na teflónovej panvici na troche tuku opražíme dochrumkava a pridávame do polievky až tesne pred podávaním.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu