Diabolská roštenka

feroad - bez fotkyferoad, 25. decembra 2009 22:58
Ďalšie recepty »
6
porcií
10 min
príprava
30 min
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
5 ks
2 PL
2 PL
1 KL
0,5 KL
1 KL
1 KL
1 KL
0,5 KL
0,5 kl
2 pl
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Mäsko očistíme, narežeme na rezne, naklepeme. V miske zmiešame všetky horeuvedené suroviny okrem majoránky a spolu ich vymixujeme buď v mixéri alebo ponorným ručným šľahačom.

  2. 2

    Majoránku pridáme nakoniec, aby bola celá, nepomixovaná. Touto zmesou zalejeme rezníky v miske a necháme odstáť cez noc. Na ďalší deň rezne vyprážame a podávame buď s pečivom, zemiakovou kašou alebo hranolkami.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist