Diabolská roštenka

feroad - bez fotkyferoad, 25. decembra 2009
6
porcií
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
5 ks
2 PL
2 PL
1 KL
0,5 KL
1 KL
1 KL
1 KL
0,5 KL
0,5 kl
2 pl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäsko očistíme, narežeme na rezne, naklepeme. V miske zmiešame všetky horeuvedené suroviny okrem majoránky a spolu ich vymixujeme buď v mixéri alebo ponorným ručným šľahačom.

  2. 2

    Majoránku pridáme nakoniec, aby bola celá, nepomixovaná. Touto zmesou zalejeme rezníky v miske a necháme odstáť cez noc. Na ďalší deň rezne vyprážame a podávame buď s pečivom, zemiakovou kašou alebo hranolkami.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: