Pečené karé
Ahojte Varecháči, chcem robiť zajtra dusenú červenú kapustu a k tomu upiecť karé. Ako ho vy pečiete, aby mäso náhodou nebolo suché?
Skúsenosť s cestom na pirohy s kyslým mliekom
Ahojte idem robiť zajtra pirohy a našiel som recept na cesto len kyslé mlieko a múka (1:1) a soľ. Dobré sa s tým cestom pracuje? A...
Prepustené maslo - prosím o radu
Dámy alebo páni, potrebujem vašu pomoc, včera som prvýkrát robil prepustené maslo, nemiešal som ho ale len zbieral penu a sa mi pripálilo od...
Mrazenie kysnutého cesta
Dal som zamraziť bochníky z kysnutého cesta z čerstvého droždia. Budú po rozmrazení dobré?
Spišské párky - ktoré kúpiť?
Chcem sa opýtať ktorú značku máte overenú, ktorá sa približuje k tým párkam ktoré som si v minulosti vychutnával. Teraz sa to nedá vôbec nazvať...
Ako vyčistiť filter od prekvapkávača
Ahojte varecháči, už po prvom použití som umyl filter hneď ako som si urobil kávu ale ostala tam hnedá stopa od kávy a nešlo mi to...
Kôprová omáčka
Poprosím vás, koľko dávate sušeného kôpru do omáčky, aby to malo chuť ako kôprovka? Mám strašnú chuť na túto omáčku, len škoda, že...
Polievka babičky Karolínky
Hľadám tento recept na internete a nemôžem ho nájsť. Mali sme to dnes na obed v škole tak ak by mal niekto recept tak budem rád...
Vegeta a glutaman
Používate vegetu s glutamanom? Ja si myslím, že glutaman nie je škodlivý a glutamane sa nikde nevyhneme. Boli tu aj zbytočne komentare o vegete, ...
Zahusťovanie
Poraďte niekto ako zahusťovať omačku aby nebola z nej beton. Za rady ďakujem :)