Diskusie
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár dnes 06:14
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 577 najnovší komentár dnes 21:11
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Smejkad: Polotovary 7 najnovší komentár 2. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 577 najnovší komentár dnes 21:11
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár dnes 06:14
- Sovka62: Kukurica s makom 10 najnovší komentár 14. novembra 2025
- Ocko: konfirmacia 26 najnovší komentár 13. novembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 441 najnovší komentár dnes 21:11
- Ellie17: Trapasy v kuchyni – priznajme si, zažili sme ich všetci! 2 najnovší komentár dnes 06:14
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Janac: Rímsky hrniec-čo to je? 30 najnovší komentár včera 22:28
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Pečené tekvicové nugetky VIDEO -
Zapekané gnocchi s hubami a klobásou VIDEO -
Parmezán pre vegánov? Áno, takto jednoducho si ho urobíte VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO
-
Najlepšie októbrové recepty: Opitý Izidor jednoduchšie, metrový zákusok inak aj klasické obložené chlebíčky -
Bez škrupinky: 13 receptov na orechové koláče. Tradičné, aj o akých ste ešte nepočuli -
12x chutná večera z minima surovín: Nemusíte mať napratanú chladničku, aby ste uvarili výborné jedlo! -
Vďačné jedlo: 14x zapekané zemiaky. Možnosti sú nekonečné, s čím si ich urobíte? -
Fastfood za totality: Na toto sme pred revolúciou chodili do mliečnych barov a lahôdok. Starší si pamätajú, mladší neuveria -
Pečie celé Slovensko: Na rade sú lokše, buchty a medovníky, babičkine dobroty, ktoré milujú celé generácie -
Overená metóda z Ázie: Koľko vody pridať k ryži, aby nebola tvrdá ani rozvarená? Tento trik s prstom zaručene funguje
ja osobne nezahustujem nicim,vlastne ani nic nevarim,take,co treba zahustovat.
ale asi by som pouzila solamyl a velke chvaly som pocula aj Hrasku :)
(zvysok ti pozriem v zosite zajtra :)
Ja masove omacky casto zahustujem nastruhanou korkou tmaveho chleba .Alebo nastruham surovy zemiak a necham ho rozvarit v omacke . Nie kazda omacka je vhodna na redukciu a niekto ma rad viacej omacky takze neostava nic ine iba ju zahustit :-)
@daanoo , vyskusaj si niekolko sposobov a sam uvidis , ci ti bude vyhovovat najviac . Na zaciatok skus sposob ako pise @sovka - je to odskusane a funguje to :-)
varecha.pravda.sk/magazin/zahustovanie-je-veda/10286-clan...
www.gastroslovnik.sk/gastro-sprievodca/gastro-sprievodca-det...
forum.rodinka.sk/viewtopic.php?p=1219371...