Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 240 najnovší komentár dnes 17:01
- Musha: Tvaroh na cheesecake 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 240 najnovší komentár dnes 17:01
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár 21. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 240 najnovší komentár dnes 17:01
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 59 najnovší komentár 3. septembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Mleté bravčové rezne +fotopostup
-
Hustý domáci paradajkový pretlak +fotopostup
-
Tvarohové knedle so strúhankou podľa Magdaleny Dobromily Rettigovej +video
-
Slivkový koláč z celozrnnej múky s orieškami a čokoládou +fotopostup
-
Bábovka s kakaom
-
Šúľance so strúhankou a s čučoriedkami
-
Cestoviny s rybou a hráškom
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou VIDEO
-
Bravčové medailóniky s cesnakovou omáčkou VIDEO
-
Šampiňónová sviečková omáčka VIDEO
-
Papierové košíčky nie sú len na pečenie. Zachránia oblečenie aj váš nápoj. Neveríte? VIDEO
-
Minul sa vám pudingový prášok? Namiešajte si doma vlastný! VIDEO
-
Ľadová káva s karamelom VIDEO
-
Paradajky a papriky spolu v pohári: Lečo, omáčky, ba aj polievka... V zime akoby ste našli!
-
Do polhodiny na stole: 11 pohodlných receptov na rýchlu večeru. Kúpte gnocchi a...
-
Koniec prázdnin: Perky, buchty, šúľance aj lokše. 10x sladký obed s makom
-
Najlepšie v auguste: V TOP rebríčku videoreceptov zabodovali finalisti z Pečie celé Slovensko
-
Skúste to takto: Nemáte haluškár? Super nápad, ako urobiť halušky aj bez neho. Stačí vám len igelitové vrecko!
-
Čo variť tento týždeň: 14 tipov na chutné jedlá pre celú rodinu. Nebudete si vedieť vybrať!
-
Škola volá: 10x niečo sladké na desiatu. Nie z obchodu, ale z domácej kuchyne
ja osobne nezahustujem nicim,vlastne ani nic nevarim,take,co treba zahustovat.
ale asi by som pouzila solamyl a velke chvaly som pocula aj Hrasku :)
(zvysok ti pozriem v zosite zajtra :)
Ja masove omacky casto zahustujem nastruhanou korkou tmaveho chleba .Alebo nastruham surovy zemiak a necham ho rozvarit v omacke . Nie kazda omacka je vhodna na redukciu a niekto ma rad viacej omacky takze neostava nic ine iba ju zahustit :-)
@daanoo , vyskusaj si niekolko sposobov a sam uvidis , ci ti bude vyhovovat najviac . Na zaciatok skus sposob ako pise @sovka - je to odskusane a funguje to :-)
varecha.pravda.sk/magazin/zahustovanie-je-veda/10286-clan...
www.gastroslovnik.sk/gastro-sprievodca/gastro-sprievodca-det...
forum.rodinka.sk/viewtopic.php?p=1219371...