Diskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 255 najnovší komentár dnes 15:19
- Musha: Tvaroh na cheesecake 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 255 najnovší komentár dnes 15:19
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 575 najnovší komentár 3. septembra 2025
- Astheart: Antioxidanty? 24 najnovší komentár 21. augusta 2025
- Veronkahof: Oškvarkové pagáče 2 najnovší komentár 18. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Júl 2025 706 najnovší komentár 1. augusta 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? September 2025 255 najnovší komentár dnes 15:19
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? August 2025 41 najnovší komentár 3. septembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 35 najnovší komentár 26. júla 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Tvarohové knedle so strúhankou podľa Magdaleny Dobromily Rettigovej +video
-
Hustý domáci paradajkový pretlak +fotopostup
-
Jablkové pité
-
Bábovka s kakaom
-
Slivkový koláč z celozrnnej múky s orieškami a čokoládou +fotopostup
-
Šúľance so strúhankou a s čučoriedkami
-
Jablková bábovka s vaječným likérom
-
Super jednoduchý trik, ako šikovne umyť sitko VIDEO
-
Zapekaný karfiol s mletým mäsom a ryžou VIDEO
-
Bravčové medailóniky s cesnakovou omáčkou VIDEO
-
Šampiňónová sviečková omáčka VIDEO
-
Papierové košíčky nie sú len na pečenie. Zachránia oblečenie aj váš nápoj. Neveríte? VIDEO
-
Minul sa vám pudingový prášok? Namiešajte si doma vlastný! VIDEO
-
Ľadová káva s karamelom VIDEO
-
Do polhodiny na stole: 11 pohodlných receptov na rýchlu večeru. Kúpte gnocchi a...
-
Koniec prázdnin: Perky, buchty, šúľance aj lokše. 10x sladký obed s makom
-
Najlepšie v auguste: V TOP rebríčku videoreceptov zabodovali finalisti z Pečie celé Slovensko
-
Skúste to takto: Nemáte haluškár? Super nápad, ako urobiť halušky aj bez neho. Stačí vám len igelitové vrecko!
-
Čo variť tento týždeň: 14 tipov na chutné jedlá pre celú rodinu. Nebudete si vedieť vybrať!
-
Škola volá: 10x niečo sladké na desiatu. Nie z obchodu, ale z domácej kuchyne
-
TOP augustové rebríčky: Najobľúbenejšie suroviny? Mak, slivky a cuketa. Pozrite si najlepšie recepty nielen z nich
Máme ma mysli hlavne glutaman sodný. Zvýrazňovač chuti sa používa v mnohých ázijských fast foodoch, ale aj v konzervách, hotových polievkach, spracovanom mäse a dokonca v pive či zmrzline. Štúdia španielskych výskumníkov naznačuje, že chemikália vyvoláva až 40-percentný nárast chuti do jedla. A podľa výskumu zverejneného v časopise Obesity, ľudia, ktorí konzumujú najviac glutamanu (označovaný aj ako MSG), majú takmer trikrát väčšiu pravdepodobnosť, že budú obézni. Glutaman a mnohé ďalšie dochucovadlá, podobne ako alkohol, znižujú účinky leptínu - hormónu sýtosti.
www.metro.sk/public/Uvod/sortiment...
www.hobbymalacky.sk/posilovace-praskove/glutaman-sodny-zvyr...
aj keď je to obchod pre rybárov....
Accent
Ajinomoto
Tasting Powder
Vetsin
@mojack , neviem co spanieli studovali ale pozri sa na azijcov ci su taky tucny? Aj ja pouzivam z jednoducheho dovodu mam vrodenu srdcovu vadu a glutaman sodny obsahuje sol, a staci velmi malo a clovek nemusi solit, co myslim srdciarom netreba vysvetlovat:-)
za 1,36€ ti to poslu na SVK ;)