Diskusie
- Rasto147: Šípkové víno 0 zatiaľ bez komentárov
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 410 najnovší komentár včera 20:43
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Smejkad: Polotovary 7 najnovší komentár 2. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 1118 najnovší komentár 1. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 410 najnovší komentár včera 20:43
- Ocko: konfirmacia 26 najnovší komentár včera 10:09
- Sovka62: Kukurica s makom 9 najnovší komentár 10. novembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Kecupicek: Marec - mesiac knihy 59 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, připravujete? November 2025 410 najnovší komentár včera 20:43
- Haji: Co dnes vaříte, pečete? Október 2025 50 najnovší komentár 1. novembra 2025
- Ellie17: Recepty po starých mamách: Čo u vás doma nikdy nesmie chýbať? 11 najnovší komentár 3. novembra 2025
- Smejkad: Polotovary 1 najnovší komentár 2. novembra 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Babinka: Domace cestoviny - do kazdej rodiny :) 36 najnovší komentár 18. októbra 2025
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Zabudnite na hubky a kefky. S týmto trikom bude ponorný mixér čistý za pár sekúnd VIDEO -
Jednoduché zemiakové placky VIDEO -
Jablkovo-škoricové slimáčiky z mafinovej formy VIDEO -
Pečené tekvicové nugetky VIDEO -
Zapekané gnocchi s hubami a klobásou VIDEO -
Slané krekry z pár surovín, ktoré zvládne upiecť aj začiatočník VIDEO -
Rýchly segedín s mletým mäsom VIDEO
-
6x zázračný koláč: Stačí len zamiešať cesto, naliať na plech a upiecť. Ale ten výsledok vás zaručene prekvapí -
Najlepšie októbrové recepty: Opitý Izidor jednoduchšie, metrový zákusok inak aj klasické obložené chlebíčky -
Sedem sviatočných: Anjelsky dobré koláčiky na Sviatok všetkých svätých -
Vďačné jedlo: 14x zapekané zemiaky. Možnosti sú nekonečné, s čím si ich urobíte? -
Z rôznych druhov mäsa: 8x čiernohorský rezeň alebo šnicľa v zemiakovej placke -
Pečie celé Slovensko: Na rade sú lokše, buchty a medovníky, babičkine dobroty, ktoré milujú celé generácie -
Domáce sú naj: 11 receptov na sladké raňajkové pečivo. A nebudú to len lúpačky...
Máme ma mysli hlavne glutaman sodný. Zvýrazňovač chuti sa používa v mnohých ázijských fast foodoch, ale aj v konzervách, hotových polievkach, spracovanom mäse a dokonca v pive či zmrzline. Štúdia španielskych výskumníkov naznačuje, že chemikália vyvoláva až 40-percentný nárast chuti do jedla. A podľa výskumu zverejneného v časopise Obesity, ľudia, ktorí konzumujú najviac glutamanu (označovaný aj ako MSG), majú takmer trikrát väčšiu pravdepodobnosť, že budú obézni. Glutaman a mnohé ďalšie dochucovadlá, podobne ako alkohol, znižujú účinky leptínu - hormónu sýtosti.
www.metro.sk/public/Uvod/sortiment...
www.hobbymalacky.sk/posilovace-praskove/glutaman-sodny-zvyr...
aj keď je to obchod pre rybárov....
Accent
Ajinomoto
Tasting Powder
Vetsin
@mojack , neviem co spanieli studovali ale pozri sa na azijcov ci su taky tucny? Aj ja pouzivam z jednoducheho dovodu mam vrodenu srdcovu vadu a glutaman sodny obsahuje sol, a staci velmi malo a clovek nemusi solit, co myslim srdciarom netreba vysvetlovat:-)
za 1,36€ ti to poslu na SVK ;)