Čerešňový kompót
Čerešne dozrievajú a odložiť pár pohárov na zimu sa vždy oplatí....
Domáci pečený kečup
Inšpirovala som sa postupom z jedného príspevku na nete, lebo „pečenie kečupu“ ma zaujalo. Zmenila som...
Údená slanina alebo mäso
Domáci recept na údenie slaniny, bôčiku, krkovičky alebo iného bravčového mäsa.
Štefanské klobásy
Prečo Štefanské? Môj drahý je Štefan, klobásy sme robili práve na Štefana a tento recept nám sadol....
Paradajkový pretlak - domáca klasika
Keď paradajky v záhrade dozrievajú rýchlejšie ako ich stíhame konzumovať, je načase odložiť si z nich...
Slivkový koláč s posýpkou
Slivkový koláč na jeden plech, šťavnaté ovocie a chrumkavá posýpka. Namiesto sliviek môžeme použiť iné...
Bazový sirup
V máji na baze čiernej začínajú kvitnúť úžasné voňavé kvety, ktoré majú široké využitie. Omamnou...