prazdny

Eclairs dvakrát rýchlejšie - s jemným krémom bez varenia

Dezerty

Mimoriadne jemné zákusky, na ktoré sa tešia všetci.

prazdny

Bezlepkové profiteroles z odpaľovaného cesta

Dezerty

Pripravíme odpaľované cesto. Vodu, maslo a soľ necháme zovrieť. Za stáleho miešania pomaly primiešame...

prazdny

Lotus profiterolky

Dezerty

Receptov na odpaľované cesto je veľa, mne sa osvedčil tento.

prazdny

Profiterolky s vanilkovou zmrzlinou, čokoládou a mandľami

Dezerty

Do hrnca dáme vodu, olej a soľ a privedieme do varu. Pridáme múku a miešame, ...

prazdny

Croquembouche so žĺtkovým krémom a slaným karamelom

Dezerty

Cesto: Do hrnca dáme vodu, olej a soľ a privedieme do varu. Pridáme múku a...