Vynájdite sa:
7 tipov, ako na grilovačke prekvapiť, aj keď nemáte žiadne mäso

Jana Štrbková, 25. augusta 2023     4 minúty čítania

Na gril patria klobásy, špekáčiky či poriadny kus mäsa... Takú predstavu má väčšina z nás. Ale čo keď doma nič z toho nemáte, alebo sa jednoducho mäsu vyhýbate? Barbora Kyšková, autorka vegánskych receptov, vám poradí, ako z grilovania urobiť labužnícku záležitosť aj bez mäsa.



Foto: Shutterstock

6. Dip ako bodka nad i

Ku grilovanej zelenine rovnako ako k mäsu patria aj rôzne dipy, ktoré ich chuť ešte pozdvihnú. Vyskúšajte napríklad dip z kešu orechov – stačí ich rozmixovať s trochou vody, pridať trochu lahôdkového droždia, mletej kurkumy, dochutiť a všetko spolu rozmixovať na hladkú zmes.




ANKETA: Máte radi grilovanú zeleninu?

93,3%



6,7%







Diskusia k článku







 



TOPlist