Tipy od profíka:
Ako urobiť perfektnú domácu pizzu? Toto je 10 rád priamo od Taliana

Jarmila Horváthová, 27. júla 2023     5 minút čítania

Je pri pečení pizze naozaj najdôležitejšia teplota? Koľko by malo cesto kysnúť? A prečo na pravú taliansku pizzu nepatrí cesnak? Všetko sa dozviete...



Foto: Shutterstock

9. Cesto urobte hrubšie

Keďže v elektrickej rúre možno dosiahnuť len teplotu 250 °C, treba pizzu piecť dlhšie ako v pizza peci – asi 7–8 minút. Preto treba cesto urobiť trochu hrubšie, aby pizza nebola po upečení suchá a tvrdá.




ANKETA: Pečiete si domácu pizzu?

82,2%



17,8%







Diskusia k článku

mata3636
Bod 5 - aké látky? Škoda, že tých bodov je len 10. Je fakt úžasné, preklikávať sa po 2-3 vetách na ďalšiu stránku 🤦
1x zifi






 



TOPlist