Tipy od profíka:
Ako urobiť perfektnú domácu pizzu? Toto je 10 rád priamo od Taliana

Jarmila Horváthová, 27. júla 2023     5 minút čítania

Je pri pečení pizze naozaj najdôležitejšia teplota? Koľko by malo cesto kysnúť? A prečo na pravú taliansku pizzu nepatrí cesnak? Všetko sa dozviete...



Foto: Shutterstock

10. Bez cesnaku

Ak máte radi pizzu, ktorej kraje sú potreté cesnakovou pastou, samozrejme, je to otázka chuti, ale Taliani okraje pizze cesnakovou zmesou nepotierajú, je to slovenský vynález.



ANKETA: Pečiete si domácu pizzu?

82,2%



17,8%







Diskusia k článku

mata3636
Bod 5 - aké látky? Škoda, že tých bodov je len 10. Je fakt úžasné, preklikávať sa po 2-3 vetách na ďalšiu stránku 🤦
1x zifi






 



TOPlist