
Dozviete sa aj tipy na to, aké prílohy sú k jahňacine tie pravé, na čo si dať pozor pri príprave, aj ako najlepšie urobiť stehno či filé.
Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý gastronóm Fedor Malík. A potešia vás aj inšpirácie z mesačníka Varecha a TV Varecha.
Tieto recepty na chutnú jahňacinu na veľkonočný stôl nájdete vo Vareche
- Pečené jahňacie stehno
- Plnené jahňacie pliecko so zeleninou a zemiakmi
- Pečené jahňacie na hubách a brusniciach
- Pečené jahňacie mäso s bryndzovými zemiakmi
- Jahňacie stehno plnené špenátom a šampiňónmi
- Güveç - turecký guláš v keramickej nádobe
- Pastiersky jahňací rebierkový perkelt na červenom víne
- Jahňacie špikované cesnakom a pečené na cesnaku
- Grilované jahňacie kotlety s cesnakom a rozmarínom
Prílohu Varecha nájdete vo štvrtok 17. apríla v denníku Pravda
* * *
Príloha Varecha vychádza ako súčasť piatkového vydania denníka Pravda
Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami.Predplatné piatkovej Pravdy
* Denník Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné - piatkové rozšírené vydanie s prílohami Varecha, Víkend, Krížovky...
Diskusia k článku