Súťaž s Dr.Oetker:
Objavte kúzlo domácich džemov a marmelád! + VÝSLEDKY SÚŤAŽE

Inzercia, 31. júla 2013     4 minúty čítania

Leto je konečne tu a s ním aj sezóna čerstvého a chutného ovocia. Práve toto obdobie je spojené s prípravou džemov a marmelád, ktoré určite oceníte aj v zimných mesiacoch. Domáce sú najlepšie a ich vlastnoručná príprava má veľa výhod. Dr.Oetker ponúka celý rad produktov, vďaka ktorým bude zaváranie rýchle a jednoduché.

Zaváranie môže byť zábava vďaka pomocníkom, ktorí vám ho uľahčia a zároveň zaručia, že výsledok sa podarí. Pri ich výbere dbajte vždy na kvalitu, aby vynaložená námaha pri príprave domácich ovocných pochúťok nevyšla nazmar. Základ procesu želírovania tvorí pektín. Obsahuje ho každé ovocie, ale v rôznom množstve. Najlepšie želíruje ovocie s vysokým obsahom pektínov ako jablká, citrusy či ríbezle. Menej ho obsahujú višne, čerešne či kivi. Pri zaváraní pridávajte k ovociu pektín formou Želírovacieho cukru Dr.Oetker alebo želírovacieho prípravku Gelfix Dr.Oetker. Pri výbere želírovacieho prípravku vždy zvážte stupeň druh ovocia, zrelosti a obsah cukru.

Viac rád a informácii ako pripraviť chutný domáci džem nájdete na www.zavaranie.sk

Overte si svoje znalosti o zaváraní v krátkej súťaži. Hrať sa bude o tri balíčky produktov od spoločnosti Dr.Oetker.


Súťaž


Súťažná otázka:

Pri želírovaní pridávame k ovociu pektín formou:
A) želírovacieho cukru alebo želírovacieho prípravku Gelfix,
B) kryštálového cukru,
C) kyseliny citrónovej.

Vaše odpovede posielajte v termíne 22. - 28. 7. 2013 na adresu online@pravda.sk. Do predmetu správy uveďte heslo Oetker.




Výsledky súťaže


Balíčky produktov od spoločnosti Dr.Oetker získavajú: Zuzana Kevešová z Koštian pod Turcom, Simona Tumová z Ratnoviec a Katarína Burdigová z Rudnej.

Výhercom gratulujeme!




Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína od pondelka 22. júla 2013 v momente vyhlásenia súťaže a končí v nedeľu 28. júla 2013 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O výhre sa rozhodne pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú použil na zaslanie správnej odpovede.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku





     



    TOPlist