SÚŤAŽ Napíšte a vyhrajte:
Hľadáme nápady ako využiť všetky zvyšky z kuchyne

Redakcia Varecha.sk, 6. októbra 2020     2 minúty čítania

Šupky, odrezky, starý chlieb, listy, kosti... Nič z toho nemusí byť odpad a predsa ich tak často vyhadzujeme do koša. Napíšte nám svoje tipy ako ďalej využiť zvyšky potravín a jedál, trom z vás pošleme peknú knihu.



Shutterstock.com

Vyhlásme spoločne stop plytvaniu jedlom i peniazmi. Mnohé zvyšky potravín a jedál sa dajú výborne využiť, len treba vedieť ako! Máte svoje triky a nápady, ako naložiť s odrezkami, tvrdým pečivom, kávovou usadeninou, vajíčkovými škrupinami, skrátka so všetkým, čo zvyčajne končí v kuchyni v koši? Podeľte sa s nimi aj s ostatnými a zapojte sa do našej súťaže. Po jej skončení vyžrebujeme troch z vás, ktorí získajú knihu Domáci chlieb.



Ľudia na celom svete dnes znovu objavujú radosť z domáceho pečenia chleba. Kniha renomovaného pekára Emmanuela Hadjiandreoua ponúka viac ako 60 jednoduchých a zrozumiteľných receptov, vďaka ktorým zistíte, aká neuveriteľne ľahká je vlastnoručná príprava chleba. Obsahuje podrobné návody na chlieb s droždím, kváskom, so sódou bikarbónou, ako aj recepty na drobné pečivo či sladké dobroty.

Ako sa zapojiť do súťaže?

Do súťaže sa môžete zapojiť prostredníctvom formulára, ktorý nájdete nižšie. Podmienkou účasti v súťaži je vyplnený a odoslaný formulár, splnenie súťažného zadania a uvedenie kontaktných údajov: meno a priezvisko, adresa, e-mail, telefón. Každý sa súťaže môže zúčastniť len raz. Súťaž potrvá do 20.10.2020 23.59 hod.

Po skončení súťaže vyžrebujeme 3 výhercov a zo všetkých odpovedí pripravíme (veríme, že) zaujímavé čítanie pre všetkých Varecháčov.

SÚŤAŽ: Nápady ako využiť všetky zvyšky z kuchyne

Napíšte nám svoje tipy a nápady ako ďalej využiť zvyšky rôznych potravín a jedál, ktoré podľa vás nemusia skončiť v koši.

Diskusia k článku





 



TOPlist