Surovina, ktorej patrí jeseň:
Od polievky po džem. Užite si tekvicu vždy inak

Redakcia Varecha.sk, 27. októbra 2022     3 minúty čítania

Varecha plná odskúšaných receptov na pochúťky z tekvice vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 28. októbra.


Na stránkach prílohy Varecha sa dozviete, ako pripraviť skvelé špeciality z tekvice. Nájdete v nej najlepšie recepty z tejto všestrannej plodiny, urobte si napríklad tekvicový koláč s jablkom a pomarančom, quiche s tekvicou hokkaido, či polievku z tekvicového pyré. Prečítate si tiež zaujímavosti o jednotlivých druhoch tekvice, tipy, ako z nej pripraviť džem, šalát či dresing.

Okrem nápadov a rád prináša aj najlepšie overené recepty na prípravu tekvicových pochúťok z portálu Varecha.sk. Svoj recept pridá v tradičnom fejtóne aj známy vinár a náruživý kuchár Fedor Malík. A poteší vás aj tekvicová inšpirácia z mesačníka Varecha.



V piatkovej prílohe Varecha na vás čakajú tieto recepty:

- Tekvicový koláč s jablkom a pomarančom
- Quiche s tekvicou hokkaido
- Polievka z tekvicového pyré
- Koláč z pečenej tekvice so špaldovou múkou
- Krémové tekvicové rizoto
- Cestoviny s hokkaido omáčkou, nivou a tymianom
- Nepečený tekvicový dezert
- Tekvicové guľôčky

Prílohu Varecha nájdete v piatok 28. októbra v denníku Pravda.

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších príloh Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk


Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovou prílohou Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla a ďalšími prílohami za 81,50 € na celý kalendárny rok!
Predplatné Pravdy


* Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist