Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj panvice Tefal by Jamie Oliver!

Varecha.sk, 18. novembra 2010     6 minút čítania

Máš v zásobe dobré kuchárske nápady? Portál Varecha.sk ich odmení panvicami Tefal by Jamie Oliver! (AKTUALIZOVANÉ 25.11.2010 o výhercov súťaže)

Panvice Tefal by Jamie Oliver získavajú tieto recepty:

Hovädzie dusené na čiernom pive od používateľa 2010

Špecialita z Jaštera od používateľa Sovka62

Grófkine plnené morčacie prsia s prekvapením od používateľa Kucharronald

Ryžové rezance s bravčovým mäsom... od používateľa Celero


Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať na emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.



Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 25. novembra 2010 do 12:00 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Podmienkou je pridať recept na jedlo pripravované na panvici aj s fotografickou dokumentáciou postupu prípravy, recept treba označiť heslom (fotorecept). Z pridaných receptov vyberieme štyri, ktorých autori vyhrajú 4 sety panvíc Jamie Oliver zo smaltovej série (jedna priemer 24 a druhá 28 cm).

Jamie Oliver opäť aj na Slovensku? Kto by ho nepoznal? Osobnosť č.1 v oblasti gastronómie. Tak vraví vyhľadávač Google, ktorý našiel viac ako 3 milióny výsledkov! Jamie Oliver 2 krát ročne spolupracuje so spoločnosťou Tefal na vylepšovaní a vývoji nových produktov. A výsledok tejto spolupráce je už na ceste ku nám. Jeseň 2010 prináša do slovenských predajní siete Euronics exkluzívne riady značky Tefal by Jamie Oliver. Ide o nový produktový rad kuchynského riadu vyrábaný podľa kritérií a tiež pod drobnohľadom tohto najznámejšieho kuchára na svete.

Vyrobený je z najkvalitnejších materiálov a s najlepším teflónovým povrchom Prometal Pro s unikátnym ukazovateľom teploty Thermo -Spot™. Sú to dve dvojfarebné vrstvy citlivé na teplotu. Tento indikátor teploty zabudovaný do nepriľnavého povrchu signalizuje, kedy panvica dosiahla ideálnu teplotu na varenie / 180°C/, či vyprážanie. Pomáha nielen k dokonalému vypraženiu, ale chráni aj pred prehriatím. Tak si panvica zachová svoj tvar, neskrúti sa a nepriľnavý povrch nie je poškodený. Bližšie informácie nájdete na www.jamiehopanvice.sk .

Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 18. novembra v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 25. novembra o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného fotoreceptu pripraveného na panvici počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne a spĺňajúce podmienky účasti v súťaži sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    kucharronald
    Jááááj!!!!!! Neviem to predýchať, že som vyhral!!!! :))) A vyšlo to na 2x!!!!!!!!!!!! Gratulujem ostatným! Som najšťastnejší chalan na celom svete!!!! :))
    evusik
    ronald teším sa s tebou, ja som vyhrala minule a práve dnes mi poštár doniesol balík a v ňom dve super panvice... dúfam že ti prídu ešte do Vianoc, budeš mať super darček od Varechy, ešte raz gratulujem tebe aj ostatným výhercom :-)
    elisticka
    Rony blabozelam k vyhre naozaj sa tesim s tebou velmi som ti ju priala aby si ju vyhral ved tebe bude dobre sluzit aj ked otvoris restiku tak pridem na tvoje speciality:-)))) a aj ostatnym vyhercom nech vam sluzia:-))
    dorisa
    Rony, aj tu ti blahoželám, my sme sa už vyradovali na skype. Všetkým ostatným vyhercom tiež blahoželám, užite si vyhry.
    janka81
    Blahoželám výhercom a Tebe Rony strašne si po nich túžil, si šikulko :)))
    sovka62
    Jéééj, to je ale príjemné prekvapenie. Veľmi pekne ďakujem. Už sa teším na dobroty, čo na nich budem pripravovať. Ďakujeeeem.
    sovka62
    A v tom šoku som zabudla napísať, že blahoželám aj ostatným výhercom. Prvé čo na panvici vyskúšam bude hovädzie dusené na pive podľa 2010.
    ketty3811
    Aj ja srdečne blahoželám všetkým výhercom.Ja som ich vyhrala minule,ale ešte ich nemám,ale ako písala @evusik ,dnes ich dostala,tak aj ja sa už teším.:-)Budú super vianoce od Varechy.
    egreska
    aj ja vam všetkým srdečne gratulujem,užite si ich !!
    jody
    vsetkym gratulujem! uzite si vyhry! :-)
    jerica
    všetkým blahoželám k výhram Vašimi rukami spracovaných vašich receptov , výhry sú v správnych rukách!!!. : - ))
    2010
    Dakujem, ja som na cestach momentalne v tranzite.To ste ma naozaj prekvapili. Dakujem este raz.




     



    TOPlist