Súťaž:
Pridaj recept a vyhraj balíček produktov MaxSan!

Varecha.sk, 24. marca 2011     8 minút čítania

Máš v zásobe dobré kuchárske recepty? Portál Varecha.sk ich odmení balíčkom produktov MaxSan! [AKTUALIZOVANÉ 31.03.2011 o výhercov súťaže]

Balíček produktov MaxSan získavajú recepty:

Rybacie rolky s údenou slaninkou od používateľa danculka

Šomlói halušky z mikrovlnky od používateľa mariaklara

Pomarančová torta s makom od používateľa Malinka711

Torta prsia punčová od používateľa moli

Batát so špenátom a vajíčkom od používateľa Frezia68

Pita podľa mňa od používateľa alexola

Voňavý pstruh s pikantnou omáčkou od používateľa pusta

Plnený bravčový bôčik od používateľa hviezdickaz

Hroznová rozprávka od používateľa mojack

Moravský vrabec so špenátom a zemiakovými knedľami od používateľa vybusna


Výhercom srdečne blahoželáme, budeme ich kontaktovať ma emailové adresy zadané pri registrácii na Vareche.




Pôvodný text článku:

Stačí do štvrtka 31. marca 2011 do 12:00 pridať vlastný recept na stránku Varecha.sk. Z pridaných receptov vyberieme desať, ktorých autori vyhrajú balíček produktov MaxSan.


Hráte o 10 x balíček produktov MaxSan



Upratovanie bez chlóru

Pri bežnom domácom čistení sa zbavujeme prachu a špiny. Málokto však vie, že baktérie a vírusy sa začínajú množiť prakticky okamžite po vyčistení akéhokoľvek povrchu. Väčšina bežných čistiacich prípravkov čistí povrchovo, no nedezinfikuje. Nový rad dezinfekčných čistiacich prostriedkov MaxSan prichádza s unikátnou ochranou vášho okolia pred baktériami, vírusmi a dokonca aj plesňami. A nielen to - po použití zanechá miesto čisté a bez baktérií až na dlhých 48 hodín. Vďaka zloženiu, ktoré ničí až 99,9 % baktérií, zanechá váš byť bezpečne dezinfikovaný už po jednom použití.

Prostriedky z radu MaxSan neobsahujú žiaden chlór, preto sú bezpečné pre zdravie vás a vašej rodiny a nezanechávajú nepríjemný zápach. Praktická lekárka pre dospelých, MUDr. Alena Horsáková, upozorňuje: „Chlór má silné dráždivé účinky, ohrozuje najmä oči, pokožku a dýchacie cesty. Výsledkom sú bolesti hlavy, nepríjemné podráždenia kože, či dokonca alergie.“ Najlepšie je preto chlór z domáceho použitia úplne vynechať.

Dezinfekčný rad MaxSan obsahuje štyri funkčné prípravky

MaxSan Univerzálny dezinfekčný čistič (1 l) je v ponuke v dvoch sviežich vôňach – Classic a Pine. Univerzálny čistič možno použiť na umývanie rozličných povrchov vrátane dlážky. Domácnosť pritom zanechá čistú a dezinfikovanú až na 48 hodín a navyše bez nepríjemného zápachu chlóru.
MaxSan Dezinfekčný čistič do kúpeľne (500 ml) zabezpečí 48-hodinovú ochranu proti baktériám a povrchy v kúpeľni zanechá žiarivo čisté. Na čistenie umývadiel, vodovodných batérií a aj obkladačiek ho môžete naniesť pohodlným a praktickým pumpovacím uzáverom s voľbou rozprašovania alebo tvorby peny. Odstránite ním aj vodný kameň. Vaša kúpeľňa bude hĺbkovo vyčistená a bez zápachu chlóru.
MaxSan Dezinfekčný čistič do kuchyne (500 ml) je ideálny na hĺbkové čistenie povrchov v kuchyni. Jednoducho odstraňuje mastnotu a špinu z drezu aj sporáka. Kuchyňu zanechá čistú, vydezinfikovanú, ochránenú proti baktériám, vírusom a plesniam až na 48 hodín. Tiež neobsahuje chlór.
MaxSan Dezinfekčný čistič v spreji (350 ml) je skvelým pomocníkom určeným na rôznorodé použitie v domácnosti. Môžete s ním čistiť všetky povrchy, od kľučiek dverí až po toaletu. Domácnosť zanechá čistú a zabezpečí dokonalú dezinfekčnú ochranu proti baktériám až na 48 hodín bez nepríjemného zápachu chlóru.

Zoznam všetkých súťaží
Pravidlá súťaže
  • Organizátorom súťaže je Perex, a.s., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína vo štvrtok 24. marca v momente vyhlásenia súťaže a končí nasledujúci štvrtok 31. februára o 12:00, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je registrácia na Varecha.sk (pozri podmienky používania) a pridanie aspoň jedného vlastného receptu počas trvania súťaže. Všetky recepty pridané na Varecha.sk v uvedenom termíne sa súťaže účastnia automaticky.
  • Porota zložená z pracovníkov redakcie Varechy vyberie podľa vlastného uváženia vyhrávajúce recepty z tých, ktoré jej boli doručené od vyhlásenia súťažného kola do jeho uzávierky. Počet súťažných receptov od jedného autora nie je obmedzený.
  • Kritériá na výber vyhrávajúcich receptov sú: originálnosť receptu, jeho praktickosť a realizovateľnosť, odborná úroveň, jazyková úroveň receptu, fotodokumentácia hotového jedla. Fotografia nie je podmienkou, ale dôležitým kritériom pri hodnotení receptu.
  • Porota zverejní názvy vyhrávajúcich receptov a identifikačné znaky ich autorov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťažného kola. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú uviedol pri registrácii na Varecha.sk.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Porota zo súťaže vylúči recepty nespĺňajúce podmienky používania Varecha.sk.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec Perex, a.s., ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí podľa hodnotenia poroty.
  • Diskusia k článku

    moli
    Jééééééééééééééééj, to je ale dobrá správa!Ďakujem!!!
    A Rony Tebe tiež, si veľmi zlatý, že sa tešíš aj mojej výhre!!! :o)
    tatranka
    Blahoželám výhercom.Tak len s chuťou do jarného a veľkonočného upratovania.
    alexola
    minulý týždeň vzali všetky výhry muži, teraz ženy (prečo asi?) :))))) ďakujem a teším sa so všetkými výherkyniami.
    btw @moli ten Nemo je NADHERNY! :)
    sjuz
    teším sa z vášho úspechu a zo srdca blahoželám všetkým:)))!!!
    frezia68
    Ďakujem srdečne-prekvapilo,potešilo,to sa bude upratovať :-))))))) a to som vôbec nechcela dať na Varechu.




     



    TOPlist