Jablká vo vlastnej šťave (fotorecept)
![Recept - Jablká vo vlastnej šťave](/usercontent/images/velky-recept761_1311113640.jpg)
Jablkové plátky v pohári
![Recept - Zavárané jablká](/usercontent/images/velky-recept92404_1727977566.jpg)
Strúhané jablká na zimu (fotorecept)
![Recept - Zavárané jablká](/usercontent/images/velky-recept41277_1700648413.jpg)
Jablká do koláča - postup (fotorecept)
![Recept - Jablká do koláča - postup](/usercontent/images/velky-recept1845_1284020645.jpg)
Voňavé jabĺčka vo vlastnej šťave
![Recept - Voňavé jabĺčka vo vlastnej šťave](/uploady/velky-vonave_jablcka_vo_vlastnej_stave.jpg)
Sterilizovaný jablkový kompót
![Recept - Sterilizovaný jablkový kompót](/usercontent/images/velky-recept8267_1344267858.jpg)
Redakcia Varecha.sk, 9. októbra 2024 3 minúty čítania
Na štrúdle, pité, zákusky či do žemľovky, mať doma poruke sterilizované jablká, je skvelá vec. Jabĺčka môžete zavárať čerstvo nastrúhané, nakrájané na plátky alebo podusené a potom už stačí len siahnuť do špajzy...
Diskusia k článku