Praktické riešenie:
6x jablká v pohári. Tieto domáce zásoby oceníte pri pečení koláčov celú zimu

Redakcia Varecha.sk, 9. októbra 2024     3 minúty čítania

Na štrúdle, pité, zákusky či do žemľovky, mať doma poruke sterilizované jablká, je skvelá vec. Jabĺčka môžete zavárať čerstvo nastrúhané, nakrájané na plátky alebo podusené a potom už stačí len siahnuť do špajzy...

Jablká vo vlastnej šťave (fotorecept)

Recept - Jablká vo vlastnej šťave
Foto: KlauraJablká vo vlastnej šťave Každý rok si ich takto pozaváram na zimu.

Jablkové plátky v pohári

Recept - Zavárané jablká
Foto: VlastadorisaJablkové plátky v pohári Sterilizované jabĺčka tentoraz nakrájané na plátky.

Strúhané jablká na zimu (fotorecept)

Recept - Zavárané jablká
Foto: Eruska25Strúhané jablká na zimu Šťavu, ktorú pustia jabĺčka pri strúhaní môžete sterilizovať tiež. 100 % prírodný nápoj!

Jablká do koláča - postup (fotorecept)

Recept - Jablká do koláča  - postup
Foto: JericaJablká do koláča - postup Keď takto pripravené dusené jabĺčka sterilizujete, budú výborné do obľúbeného pité.

Voňavé jabĺčka vo vlastnej šťave

Recept - Voňavé jabĺčka vo vlastnej šťave
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc Voňavé jabĺčka vo vlastnej šťave Ak máte v koláčoch radi väčšie kúsky jabĺk, toto je výborná voľba.

Sterilizovaný jablkový kompót

Recept - Sterilizovaný jablkový kompót
Foto: HviezdickazSterilizovaný jablkový kompót Hodia sa, ak budete mať recept, do ktorého potrebujete kompót aj so šťavou.




ANKETA: Robíte si podobným spôsobom zásoby jabĺčok do koláčov?

81,9%



18,1%







Diskusia k článku







 



TOPlist