Magazín plný chutí:
Pokrstili sme nový mesačník Varecha

Redakcia Varecha.sk, 1. apríla 2022     5 minút čítania

Vareškami, soľou, cukrom i korbáčom sme oficiálne vyprevadili do sveta nový kulinársky magazín Varecha. Pozrite sa ako...



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Všetko pripravené. Nový lifestylový magazín Varecha čaká na svoj krst vareškami, soľou a cukrom. Nakoniec sa dočkal aj korbáča.


Plný overených receptov, tipov, ale aj rozhovorov, reportáží a príbehov šéfkuchárov, cukrárskych rodín aj celebrít, ktoré milujú varenie. Taký je mesačník Varecha, nový prírastok vydavateľstva Our Media SR, ktorého prvé číslo je už v predaji. Po dlhých týždňoch práce sa všetci tí, ktorí sa podieľali na jeho príprave, stretli, aby toto nové „dieťa“ oficiálne pokrstili.

Šéfredaktorkou nového lifestylového magazínu je Jana Štrbková, ktorá má bohaté skúsenosti s tvorbou viacerých úspešných magazínov. „Na tento projekt som sa veľmi tešila a som vďačná za túto príležitosť. Verím, že magazín zaujme dôstojné miesto v portfóliu úspešnej značky Varecha, ktorá má dlhú tradíciu,“ povedala.

Získajte ročné predplatné mesačníka Varecha.

Krstné mamy boli hneď dve – obľúbená moderátorka Katka Brychtová a cukrárka a finalistka kuchárskej súťaže MasterChef Slovensko Razija Trnačević. Mimochodom, rozhovor s Katkou nájdete v prvom čísle časopisu a v tom ďalšom, ktoré sa už chystá, Razija prezradila, ako sa zamilovala do pečenia a pridala aj pár svojich fantastických sladkých receptov.

Novému magazínu plnému výborných receptov, zaujímavých nápadov, tipov a skvelého čítania prajeme veľa spokojných čitateľov!


A takto sme krstili



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Krstné mamy krstili vareškami, ostatné dámy z tímu, ktorý značku Varecha tvorí, sa pridali s cukrom a so soľou. A keďže prvé číslo magazínu je venované Veľkej noci, šéfredaktor denníka Pravda Jakub Prokeš ho aj vyšibal korbáčom. Na fotografii zľava: Nora Krchňáková (TV Varecha), krstná mama Katka Brychtová, šéfredaktorka nového mesačníka Jana Štrbková, šéfredaktor denníka Pravda Jakub Prokeš, krstná mama Razija Trnačević, Jana Stárková (portál Varecha.sk) a Jarmila Horváthová (Varecha, piatková príloha denníka Pravda).



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Šéfredaktor denníka Pravda Jakub Prokeš zaspomínal a názorne poukazoval, ako vyzerali prvé čísla piatkovej kulinárskej prílohy denníka Pravda.



Foto: Jana Stárková, Varecha.sk
Takúto nádhernú a veľmi chutnú pomarančovo-tvarohovú tortu na krst upiekla cukrárka Petra Hübler.



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Petra Hübler a posledné kozmetické úpravy jej úžasnej torty. Petra spolu s manželom Manfredom (na fotografií v pozadí) priniesla na Slovensko, konkrétne do Trnavy, skvosty rakúskej cukrárne Hübler, do ktorej si chodí zamaškrtiť už tretia generácia Viedenčanov. V prvom čísle časopisu Varecha nájdete aj jej Školu pečenia kysnutých koláčov, v ktorej odhalila tradičné rodinné recepty.



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Popriať všetko najlepšie novému magazínu prišiel aj Jozef Mak, ktorý pre našu TV Varecha pripravuje slovenské dobroty. Je srdcom aj dušou folklorista a tak svoje prianie Vareche jednoducho zaspieval. Na fotografii s moderátorkou Katkou Brychtovou a Norou Krchňákovou z TV Varecha.



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Nezostalo len pri jednej torte. Lahodnú Pavlovku s ovocím nám zo srdca upiekla cukrárka a finalistka kuchárskej súťaže MasterChef Slovensko Razija Trnačević (na fotografii vpravo).



Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Je nás veľa, ktorým na značke Varecha záleží...

Pozrite si aj video z krstu:






Diskusia k článku

alina598
Prvé číslo je už doma, veľmi sa tesim, a prajem redakcii, aby sa Vám vo Vašej práci darilo😃👍
redakcia
@alina598 (2.4.2022 06:45)

Ďakujeme krásne, odovzdáme všetkým, ktorí sa na príprave nášho nového magazínu Varecha podieľali. Prajeme pekný deň.









TOPlist