Chrumkavá desiatka:
TOP 10 najsledovanejších októbrových videoreceptov

Redakcia Varecha.sk, 2. novembra 2023     5 minút čítania

Každá jedna dobrota stojí za vyskúšanie! Uvarte a upečte si to najlepšie podľa najpozeranejších videí uplynulého mesiaca na Varecha.sk.

Super šťavnaté rezne z kuracích pŕs (videorecept)

Recept - Kuracie rezne
Foto: CesminazSuper šťavnaté rezne z kuracích pŕs Zvonka chrumkavé a zvnútra mäkké a šťavnaté. Takýmto spôsobom si môžete pripraviť každý deň za pár minút čerstvé rezne.

Nepečená gaštanová roláda (videorecept)

Recept - Gaštanová roláda
Foto: TV VarechaNepečená gaštanová roláda Celkom jednoduchý zákusok si vyčaríte z maslových sušienok, gaštanového pyré a mascarpone.

Výborné koláče z kysnutého zemiakového cesta (videorecept)

Recept - Kysnuté koláče
Foto: CesminazVýborné koláče z kysnutého zemiakového cesta Fantastické koláče z neobyčajného kysnutého cesta. Cesto je jemné a mäkké ako vatička.

Jablkové kolieska v lístkovom ceste (videorecept)

Recept - Jablkové koláče
Foto: TV VarechaJablkové kolieska v lístkovom ceste Výborné, celkom jednoduché a úžasne aromatické, také sú naše jablkové kolieska v lístkovom ceste. Sú raz dva hotové a ohromne chutné.

Výborné zemiakové langoše (videorecept)

Recept - Langoše
Foto: CesminazVýborné zemiakové langoše Cesto s pridaním varených zemiakov zostane dlhšie mäkké. Langoš je výborný s cesnakom, syrom, kečupom alebo so smotanou. Spolu s dobrou polievkou vytvoríte dokonca aj výdatný obed pre celú rodinu

Výborné kysnuté rožky (videorecept)

Recept - Kysnuté rožky
Foto: CesminazVýborné kysnuté rožky Ak nemáte doma chlieb, netreba bežať hneď do obchodu. Upečte si jednoducho a rýchlo čerstvé domáce pečivo.

Rýchla krkovička na pive (videorecept)

Recept - Bravčová krkovička
Foto: TV VarechaRýchla krkovička na pive Vynikajúci obed či večera pre celú rodinu. Odporúčame podávať s chlebíkom, feferónkami a kyslou uhorkou.

Krémová polievka z červenej šošovice (Mercimek çorbası) (videorecept)

Recept - Šošovicová polievka
Foto: CesminazKrémová polievka z červenej šošovice (Mercimek çorbası) Táto skvelá polievka z červenej šošovice je veľmi jednoduchá, rýchla a naozaj len z mála surovín.

Zemiakové lokše (videorecept)

Recept - Lokše
Foto: TV VarechaZemiakové lokše Perfektná príloha k pečenej kačke alebo husi, výborná na plnenie restovanou pečeňou, ale aj na sladko s makom či lekvárom.

Linecká torta s malinovým lekvárom (videorecept)

Recept - Linecká torta
Foto: TV VarechaLinecká torta s malinovým lekvárom Vynikajúci a pritom jednoduchý dezert z krehkého chrumkavého cesta s lieskovcami, doplnený pikantným lekvárom.




ANKETA: Vyskúšate aspoň jeden z týchto receptov?

81,0%



19,0%







Diskusia k článku







 



TOPlist