Magazín

Predstavujeme Varecháčov: Kto sa skrýva za prezývkou @katarinalucanova

Predstavujeme Varecháčov:
Kto sa skrýva za prezývkou @katarinalucanova

Každý recept, ktorý k nám na Varechu pridala má veľký ohlas, ten na parížske rožky si pozrelo takmer pol milióna ľudí....
7 minút čítania

Veľkonočné dozvuky: Zostal po sviatkoch vo fľaši nedopitý likér? Šupnite ho do dezertu

Veľkonočné dozvuky:
Zostal po sviatkoch vo fľaši nedopitý likér? Šupnite ho do dezertu

Dajte si zákusok namiesto štamperlíka. Vaječný, čokoládový či višňový likér dodá neodolateľnú príťažlivosť každému dezertu.
4 minúty čítania

Víkendové ráno: 7 tipov, ako si vychutnať pomalé raňajky ako pre kráľa

Víkendové ráno:
7 tipov, ako si vychutnať pomalé raňajky ako pre kráľa

Cez týždeň väčšina z nás na nejaké kráľovské raňajky nemá čas. Doprajte si luxus pomalých a pestrých raňajok aspoň cez víkend. Ako by...
5 minút čítania

Milujete pečenie a lahodné dezerty? Tieto jarné novinky budete milovať!

Milujete pečenie a lahodné dezerty? Tieto jarné novinky budete milovať!

INZERCIA - Nechajte sa inšpirovať trendy novinkami, ktoré hýbu svetom pečenia a dezertov!...
7 minút čítania

11 výborných receptov: S údeným, klobáskou, hubami či s rezancami? Uvarte fazuľovú polievku, úžasné sú všetky

11 výborných receptov:
S údeným, klobáskou, hubami či s rezancami? Uvarte fazuľovú polievku, úžasné sú všetky

Tieto polievky majú obrovskú výhodu. Fazuľa má výborný sýtiaci efekt, takže rodinka po nich len tak rýchlo nevyhladne....
5 minút čítania

Na koláče aj zákusky: Farebnú posýpku nemusíte kupovať, takto si ju urobíte doma

Na koláče aj zákusky:
Farebnú posýpku nemusíte kupovať, takto si ju urobíte doma

Ak svoje sladké maškrty radi zdobíte, ukážeme vám, ako si pripraviť domácu cukrovú ryžu.
2 minúty čítania

Príloha Varecha 15/2023: Šťavnaté mäso na tanieri

Príloha Varecha 15/2023:
Šťavnaté mäso na tanieri

Varecha s odskúšanými receptami na pochúťky z bravčovej panenky vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 14. apríla.
3 minúty čítania

15 najpozeranejších: Ešte nikdy ste nerobili pirohy, krémeš či tortu? Tieto videá vás to naučia

15 najpozeranejších:
Ešte nikdy ste nerobili pirohy, krémeš či tortu? Tieto videá vás to naučia

Skutočné trháky sa vďaka tomuto rebríčku najsledovanejších marcových videoreceptov naučia urobiť aj úplní kuchárski elévi....
7 minút čítania

Známy tréner radí: 11 tipov kouča Maroša Molnára, ako sa dostať do formy

Známy tréner radí:
11 tipov kouča Maroša Molnára, ako sa dostať do formy

Ste po zime unavení a chceli by ste sa stať výkonnejšími, mať lepšiu náladu? Dá sa to, a nie je to až také zložité....
6 minút čítania

Tipy na reštaurácie: Dva nové podniky, ktoré nás zaujali

Tipy na reštaurácie:
Dva nové podniky, ktoré nás zaujali

Hoci podnikanie v gastronómii je už tri roky hocijaké, len nie jednoduché, stále vznikajú nové podniky a projekty. Vybrali sme dva, ...
3 minúty čítania

Vyberte si dobre: Kuchynské oleje, maslo či masť. Na čom je najlepšie vyprážať?

Vyberte si dobre:
Kuchynské oleje, maslo či masť. Na čom je najlepšie vyprážať?

Podľa čoho si vyberať olej alebo tuk na vyprážanie? Smerodajný je bod zadymenia. Čo to je a prečo je taký dôležitý?
6 minút čítania

Krémové pokušenie: 4 jednoduché plnky, s ktorými budú vaše zákusky chutiť vždy inak

Krémové pokušenie:
4 jednoduché plnky, s ktorými budú vaše zákusky chutiť vždy inak

Aj torty a zákusky upečené z rovnakého cesta môžu byť zakaždým iné. Tajomstvo je v plnke, ktorú budete obmieňať....
3 minúty čítania

Po Veľkej noci: 11 receptov, v ktorých zužitkujete všetky natvrdo uvarené vajcia

Po Veľkej noci:
11 receptov, v ktorých zužitkujete všetky natvrdo uvarené vajcia

Ležia vám po sviatkoch v chladničke vajcia natvrdo? Pozrite sa, aké dobré jedlá z nich môžete ešte vykúzliť.
5 minút čítania

Nie je to jedno: Mäkké či radšej chrumkavé? Takto upečiete cookies presne podľa svojej chuti

Nie je to jedno:
Mäkké či radšej chrumkavé? Takto upečiete cookies presne podľa svojej chuti

Než sa pustíte do pečenia cookies, ujasnite si, aké by mali byť a podľa toho postupujte.
4 minúty čítania

Rýchlo hotové: 10x nepečené guľky, ktoré môžete darovať ako sladkú výslužku

Rýchlo hotové:
10x nepečené guľky, ktoré môžete darovať ako sladkú výslužku

Urobte na veľkonočný pondelok ešte pár rýchlych sladkých jednohubiek bez pečenia....
4 minúty čítania

Kamila Magálová: Doma mám tri plné chladničky, takže ma nič nezaskočí

Kamila Magálová:
Doma mám tri plné chladničky, takže ma nič nezaskočí

Kamila Magálová je nielen skvelá herečka, ale aj výnimočná kuchárka, ktorá jedenásť rokov excelovala v šou Tajomstvo mojej kuchyne....
19 minút čítania

Nachystajte už dnes: 10 chuťoviek, ktoré šibačom vyrazia dych

Nachystajte už dnes:
10 chuťoviek, ktoré šibačom vyrazia dych

Vyžadujú trocha námahy, ale výsledok bude stáť za to. Pri pohľade na toto pohostenie budú vaši šibači iba ústa otvárať....
4 minúty čítania

Bude sa rozplývať na jazyku: Chystáte slávnostný obed? Tento kúsok mäsa je najjemnejší

Bude sa rozplývať na jazyku:
Chystáte slávnostný obed? Tento kúsok mäsa je najjemnejší

Šéfkuchárka vám poradí, z akého mäsa pripravíte ozajstnú delikatesu vhodnú aj na sviatočné príležitosti.
3 minúty čítania

Tradičná špecialita: 9 variácií na veľkonočnú plnku, ani s jednou nešliapnete vedľa

Tradičná špecialita:
9 variácií na veľkonočnú plnku, ani s jednou nešliapnete vedľa

Všade sa robí trošku inak a predsa vždy chutí ohromne. Tak, ako aj tieto...
4 minúty čítania

Šťavnatá lahôdka: 6 otázok a odpovedí o varení údeného mäsa

Šťavnatá lahôdka:
6 otázok a odpovedí o varení údeného mäsa

Ani vám by sa veľkonočná hostina bez údeného mäsa nerátala? Ako ho správne uvariť, aby bolo šťavnaté a lahodné?
5 minút čítania

Sladké a veselé: Toto je hitparáda TOP 10 najlepších zákuskov na Veľkú noc

Sladké a veselé:
Toto je hitparáda TOP 10 najlepších zákuskov na Veľkú noc

Tieto stálice patria na sviatočný stôl vo väčšine rodín. Nehovoríme, že musíte upiecť všetky, ale len jeden asi stačiť nebude...
4 minúty čítania

Namiesto chémie: Zafarbite vajíčka prírodne, môžete ich potom bez obáv aj zjesť

Namiesto chémie:
Zafarbite vajíčka prírodne, môžete ich potom bez obáv aj zjesť

Žiadne farby z drogérie, postačí vám cibuľa, čučoriedky či kurkuma....
3 minúty čítania

Vinárova „baba“

Fedor Malík:
Vinárova „baba“

Už je špenát na tanieri, už sú vajcia na vidličke.
2 minúty čítania

Zelený štvrtok: Dnes nemusíte jesť iba špenát. Pozrite sa, čo všetko môžete mať na tanieri

Zelený štvrtok:
Dnes nemusíte jesť iba špenát. Pozrite sa, čo všetko môžete mať na tanieri

Podľa tradície by sa dnes mali jesť jedlá zelenej farby. Topkou je špenát, ale máte aj iné chutné možnosti.
4 minúty čítania

Symbol Veľkej noci: Trený alebo kysnutý, tieto 4 zásady pri pečení barančeka platia vždy

Symbol Veľkej noci:
Trený alebo kysnutý, tieto 4 zásady pri pečení barančeka platia vždy

Sladkého barančeka môžete pripraviť podľa rôznych receptov. Na čo však vždy treba dbať?
6 minút čítania