Predstavujeme Varecháčov:
Kto sa skrýva za prezývkou @katarinalucanova
Každý recept, ktorý k nám na Varechu pridala má veľký ohlas, ten na parížske rožky si pozrelo takmer pol milióna ľudí....
7 minút čítania
Veľkonočné dozvuky:
Zostal po sviatkoch vo fľaši nedopitý likér? Šupnite ho do dezertu
Dajte si zákusok namiesto štamperlíka. Vaječný, čokoládový či višňový likér dodá neodolateľnú príťažlivosť každému dezertu.
4 minúty čítania
Víkendové ráno:
7 tipov, ako si vychutnať pomalé raňajky ako pre kráľa
Cez týždeň väčšina z nás na nejaké kráľovské raňajky nemá čas. Doprajte si luxus pomalých a pestrých raňajok aspoň cez víkend. Ako by...
5 minút čítania
Milujete pečenie a lahodné dezerty? Tieto jarné novinky budete milovať!
INZERCIA - Nechajte sa inšpirovať trendy novinkami, ktoré hýbu svetom pečenia a dezertov!...
7 minút čítania
11 výborných receptov:
S údeným, klobáskou, hubami či s rezancami? Uvarte fazuľovú polievku, úžasné sú všetky
Tieto polievky majú obrovskú výhodu. Fazuľa má výborný sýtiaci efekt, takže rodinka po nich len tak rýchlo nevyhladne....
5 minút čítania
Na koláče aj zákusky:
Farebnú posýpku nemusíte kupovať, takto si ju urobíte doma
Ak svoje sladké maškrty radi zdobíte, ukážeme vám, ako si pripraviť domácu cukrovú ryžu.
2 minúty čítania
Príloha Varecha 15/2023:
Šťavnaté mäso na tanieri
Varecha s odskúšanými receptami na pochúťky z bravčovej panenky vychádza ako príloha denníka Pravda v piatok 14. apríla.
3 minúty čítania
15 najpozeranejších:
Ešte nikdy ste nerobili pirohy, krémeš či tortu? Tieto videá vás to naučia
Skutočné trháky sa vďaka tomuto rebríčku najsledovanejších marcových videoreceptov naučia urobiť aj úplní kuchárski elévi....
7 minút čítania
Známy tréner radí:
11 tipov kouča Maroša Molnára, ako sa dostať do formy
Ste po zime unavení a chceli by ste sa stať výkonnejšími, mať lepšiu náladu? Dá sa to, a nie je to až také zložité....
6 minút čítania
Tipy na reštaurácie:
Dva nové podniky, ktoré nás zaujali
Hoci podnikanie v gastronómii je už tri roky hocijaké, len nie jednoduché, stále vznikajú nové podniky a projekty. Vybrali sme dva, ...
3 minúty čítania
Vyberte si dobre:
Kuchynské oleje, maslo či masť. Na čom je najlepšie vyprážať?
Podľa čoho si vyberať olej alebo tuk na vyprážanie? Smerodajný je bod zadymenia. Čo to je a prečo je taký dôležitý?
6 minút čítania
Krémové pokušenie:
4 jednoduché plnky, s ktorými budú vaše zákusky chutiť vždy inak
Aj torty a zákusky upečené z rovnakého cesta môžu byť zakaždým iné. Tajomstvo je v plnke, ktorú budete obmieňať....
3 minúty čítania
Po Veľkej noci:
11 receptov, v ktorých zužitkujete všetky natvrdo uvarené vajcia
Ležia vám po sviatkoch v chladničke vajcia natvrdo? Pozrite sa, aké dobré jedlá z nich môžete ešte vykúzliť.
5 minút čítania
Nie je to jedno:
Mäkké či radšej chrumkavé? Takto upečiete cookies presne podľa svojej chuti
Než sa pustíte do pečenia cookies, ujasnite si, aké by mali byť a podľa toho postupujte.
4 minúty čítania
Rýchlo hotové:
10x nepečené guľky, ktoré môžete darovať ako sladkú výslužku
Urobte na veľkonočný pondelok ešte pár rýchlych sladkých jednohubiek bez pečenia....
4 minúty čítania
Kamila Magálová:
Doma mám tri plné chladničky, takže ma nič nezaskočí
Kamila Magálová je nielen skvelá herečka, ale aj výnimočná kuchárka, ktorá jedenásť rokov excelovala v šou Tajomstvo mojej kuchyne....
19 minút čítania
Nachystajte už dnes:
10 chuťoviek, ktoré šibačom vyrazia dych
Vyžadujú trocha námahy, ale výsledok bude stáť za to. Pri pohľade na toto pohostenie budú vaši šibači iba ústa otvárať....
4 minúty čítania
Bude sa rozplývať na jazyku:
Chystáte slávnostný obed? Tento kúsok mäsa je najjemnejší
Šéfkuchárka vám poradí, z akého mäsa pripravíte ozajstnú delikatesu vhodnú aj na sviatočné príležitosti.
3 minúty čítania
Tradičná špecialita:
9 variácií na veľkonočnú plnku, ani s jednou nešliapnete vedľa
Všade sa robí trošku inak a predsa vždy chutí ohromne. Tak, ako aj tieto...
4 minúty čítania
Šťavnatá lahôdka:
6 otázok a odpovedí o varení údeného mäsa
Ani vám by sa veľkonočná hostina bez údeného mäsa nerátala? Ako ho správne uvariť, aby bolo šťavnaté a lahodné?
5 minút čítania
Sladké a veselé:
Toto je hitparáda TOP 10 najlepších zákuskov na Veľkú noc
Tieto stálice patria na sviatočný stôl vo väčšine rodín. Nehovoríme, že musíte upiecť všetky, ale len jeden asi stačiť nebude...
4 minúty čítania
Namiesto chémie:
Zafarbite vajíčka prírodne, môžete ich potom bez obáv aj zjesť
Žiadne farby z drogérie, postačí vám cibuľa, čučoriedky či kurkuma....
3 minúty čítania
Zelený štvrtok:
Dnes nemusíte jesť iba špenát. Pozrite sa, čo všetko môžete mať na tanieri
Podľa tradície by sa dnes mali jesť jedlá zelenej farby. Topkou je špenát, ale máte aj iné chutné možnosti.
4 minúty čítania
Symbol Veľkej noci:
Trený alebo kysnutý, tieto 4 zásady pri pečení barančeka platia vždy
Sladkého barančeka môžete pripraviť podľa rôznych receptov. Na čo však vždy treba dbať?
6 minút čítania