Zuzana Frešo:
RAW jedlá sa dajú pripraviť luxusne
Jej doménou sú dezerty bez lepku, bez laktózy a bez pridania cukru. No aj ostatnými delikatesami pripravenými podľa princípov raw kuchyne sa nás...
8 minút čítania
Varecha 24/2016:
Prvá grilovačka
Časopis Varecha v piatok 17. júna v denníku Pravda.
2 minúty čítania
Neodolateľný pár:
Top 10 jahody & smotana
Voňavé čerstvé jahody a smotana, to je bezkonkurenčná letná kombinácia. Pozrite si naše (vaše) fantastické recepty, v ktorých svieže ovocie sprevádza kyslá...
6 minút čítania
Súťaž:
Súťaž na jún o najlepší nápad, návod či fotopostup
V našej súťaži o najlepší nápad alebo návod pokračujeme aj v júni. Tak neváhajte, pochváľte sa a vyhrajte pekné ceny na našej stránke...
8 minút čítania
Súťaž:
Súťaž na jún o najlepší recept
Súťažíme aj v júni! Pridajte na Varecha. sk svoj recept a budete automaticky zaradení do našej súťaže o najlepší recept mesiaca a môžete vyhrať pekné...
7 minút čítania
Ako grilovať mäso:
7 otázok pre šéfkuchára
Ste pripravení na grilovaciu sezónu? Aké mäsko, či klobáska sú na gril najlepšie? ...
4 minúty čítania
Súťaž:
VYHODNOTENIE SÚŤAŽE o najkraší balkón alebo terasu
Na našej stránke Nápady. Pravda. sk ste súťažili o najkrajší balkón alebo terasu.
3 minúty čítania
Fedor Malík:
Rebarborové palacinky
Náš sused Miško prežil väčšinu
života na Ostravsku. Pracoval
tam pre blaho spoločnosti, založil
si rodinu a dýchal tam nedobrý
vzduch.
2 minúty čítania
Slaný Pondelok:
Luxusná kuracinka pripravená na pive i s mangom
Potvrdí to každý kuchár: kuracie mäsko patrí na Slovensku k najúbľúbenejším. Nahliadnite do redakčného výberu a pripravte si kuracinku podľa týchto desiatich receptov...
7 minút čítania
VÝHERCOVIA SÚŤAŽE:
MECOM HOT DOG grilovačka
Leto, slnko, párty, gril a MECOM! Tento rok opäť vo veľkom grilujeme a vy pri tom nesmiete chýbať....
7 minút čítania
Varecha 23/2016:
Oravská kuchyňa
Časopis Varecha v piatok 10. júna v denníku Pravda.
2 minúty čítania
Súťaž:
TOP 30 - Najlepšie recepty mesiaca máj 2016
Každý chce byť TOP. Prečítajte si, ktorým receptom sa to podarilo v májovom kole našej súťaže.
11 minút čítania
Varecháči v kuchyni:
Ako sme nevarili, ale „rawili“
S víťazmi aprílového kola súťaže Varíme s Varechou sme sa v škole varenia v bratislavskom Poluse učili, ako si pripraviť kompletné raw obedové menu....
6 minút čítania
Dnes majú koláčiky ženské mená:
10 receptov na lahodné dezerty
Evkine šuhajdy, Katkin fudge, či Terezkine rohlíčky - názvy dnešných dezertov si našli inšpiráciu v ženských menách. Nájdete medzi nimi aj to...
7 minút čítania
Súťaž:
VÝSLEDKY májového kola súťaže Varíme s Varechou
Ste zvedaví, ktoré recepty boli najúspšnejšie v máji? Ich autori za odmenu získavajú kurz v škole varenia v bratislavskom Poluse. Už sa na...
6 minút čítania
SÚŤAŽ:
Varte s nami aj v júni a vyhrajte poukaz do školy varenia v Poluse
Naša súťaž Varíme s Varechou o najobľúbenejšie recepty pokračuje aj v júni.
10 minút čítania
Slaný Pondelok:
Lahôdky z čerstvého špenátu, ktoré vás dostanú
Je tu sezóna mladého špenátu a bol by hriech teraz variť z mrazeného polotovaru. Tak šup na trh alebo do záhradky, pretože jedlá...
7 minút čítania
Varecha 22/2016:
Varíme pre deti a s deťmi
Časopis Varecha v piatok 3. júna v denníku Pravda.
2 minúty čítania
Sladký Piatok:
Sladké maškrty, po ktorých sa deti budú zalizovať
Malé i veľké, všetky ich ľúbime. Tak prečo im na oslavu sviatku detí nenachystať malé prekvapenie? Máme pre vás 10 tipov na neodolateľné...
7 minút čítania
Fedor Malík:
Dubovské či budmerické?
Už tento víkend obujú tisícky
enofilov vínne topánky. Od
Bratislavy po Smolenice
bude tradične otvorených
viac ako stopäťdesiat pivníc.
2 minúty čítania
SÚŤAŽ + VÝHERCOVIA:
Ochutnajte svetovú tvarohovú špecialitu od Dr.Oetker
Asi niet človeka, ktorý nepozná lahodný dezert Cheesecake. Teraz si tento poctivý tvarohový koláč môžete pripraviť sami, rýchlo a jednoducho!
7 minút čítania
Biela, čierna, či červená:
Reďkovka dodá jedlu farbu i vitamíny
Reďkovky už nie sú výsadou len jarných receptov. Táto rýchlorastúca chrumkavá zelenina svojou výraznou chuťou pozdvihne každé jedlo. A vedeli ste, že...
7 minút čítania
Varecha 21/2016:
Bryndzový špeciál
Časopis Varecha v piatok 27. mája v denníku Pravda.
2 minúty čítania
Pre Barbory i nebarbory:
10 koláčikov z rebarbory
Pozor! Rebarborová sozóna práve začína. Plná kyslastej chuti dodáva dezertom nezabudnuteľnú príťažlivosť. Tak šup do záhrady alebo na trh hľadať túto skromnú rastlinku,...
7 minút čítania