Varecha 43/2017:
Ryba na tanieri zo slovenských vôd

Redakcia Varecha.sk, 22. októbra 2017     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 27. októbra v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na skvelé jedlá z rýb. Pripravil ich aj Miroslav Milučký, šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Ryba na tanieri zo slovenských vôd
v Pravde v piatok 27. 10. 2017


Naučte sa pripraviť:

- Gratinované líčka zo zubáča s omáčkou zabaione
- Roládky zo pstruha a z kyslej kapusty
- Údeného úhora s plnenou toastovou rolkou
- Pstruha na smotanovej kyslej kapuste
- Zubáča na mrkvovej omáčke a violet pyré
- Tatarák zo sumca s wasabi špongiou
- Šalát s beličkami a baby cuketou
- Pstruhom plnené ravioly v šafranovej omáčke
- Kapra namodro na zemiakových hranolčekoch
- Rybaciu polievku s paprikovou penou
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist