Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
skvelé jedlá z rýb. Pripravil ich aj Miroslav Milučký, šéfkuchár Hotela
Dubná Skala**** v Žiline. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a
neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Ryba na tanieri zo slovenských vôd
v Pravde v piatok 27. 10. 2017
Naučte sa pripraviť:
- Gratinované líčka zo zubáča s omáčkou zabaione- Roládky zo pstruha a z kyslej kapusty
- Údeného úhora s plnenou toastovou rolkou
- Pstruha na smotanovej kyslej kapuste
- Zubáča na mrkvovej omáčke a violet pyré
- Tatarák zo sumca s wasabi špongiou
- Šalát s beličkami a baby cuketou
- Pstruhom plnené ravioly v šafranovej omáčke
- Kapra namodro na zemiakových hranolčekoch
- Rybaciu polievku s paprikovou penou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku