Slaný Pondelok:
10 jedál z 1 hrnca

Redakcia Varecha.sk, 18. septembra 2017     7 minút čítania

Slovo eintopf sa zaužívalo už aj v našich krajoch. Je to veľmi praktický spôsob prípravy jedál: všetky ingrediencie postupne naskladáte do jedného - obvykle veľkého hrnca (jeho veľkosť závisí od počtu hladných krkov), hrniec postavíte na platňu a varíte. Nezašpiníte takmer žiadne riady a výsledkom vášho snaženia je jedinečná delikatesa. Nech sa páči, vyskúšajte si naše eintopfy aj vy.

Osso Bucco dusené s jačmeňom


Foto: Palokuchki



Alfredo Chicken Eintopf


Foto: Kukulienka71



Kvakový eintopf


Foto: Porzellanka



Treska v jednom hrnci


Foto: Staja



Kuracia pečeň podľa Katky


Foto: Patroveckypitrs



Šošovicový eintopf


Foto: Miskamm



Eintopf so syrovými knedličkami


Foto: Kukulienka71



Bôčiková roláda na slanine a kyslej kapuste - eintopf


Foto: Afataga



Kelový eintopf


Foto: Lekorica



Rebierka na mede a sójovej omáčke


Foto: Lekorica






Chcete dostávať každé ráno novinky zo stránky Varecha.sk do e-mailu?






Sladké inšpirácie na víkend















Zdravé recepty na celý týždeň





















Diskusia k článku







 



TOPlist