Túto diskusiu sem pridávam pre ostatných, aby si spravili názor ako redakcia pristupuje k jednotlivým používateľom portálu pri zverejňovaní komentárov.
K receptu varecha.pravda.sk/recepty/nepecene-datlove-gulky-bez-cukr...
som pridal komentár v znení: "O zdravšej maškrte by sa dalo diskutovať, kvalita datlí je veľmi otázna."
Tento komentár podľa môjho názoru nebol drzý a tiež nikoho neurážal, poukazoval len na to, že tieto plody môžu byť mimoriadne nebezpečné pre zdravie. Svedčí o tom aj tento článok: gazduj.etrend.sk/clanky-gazduj/slovenska-firma-reklamuje...
Ale redakcia ho pre istotu nezverejnila, možno by mohol uraziť autorku receptu @Afatagu.
Tak si prosím spravte obraz o pridávaní a schvaľovaní komentárov, komentár "Úžasné, krásne a pod." by redakcia určite zverejnila.
jen nakouknu a jsem v obraze. Hezký nedělní podvečer @Zlomok !
Mesmú byť absolútne žiadne pochybností, aj keby bol do RP pridaný kyanid draselný, musíš iba pritakávať a chváliť. Aj keď autor receptu napíše brindza, ty musíš vedieť, že ide o slovenské jedlo s bryndzou, nesmieš reagovať, lebo to nie je stránka o pravopise, ale o receptoch.
Chváľ, ďakuj, obdivuj a zverejnia ti komentár.