Potřebovala bych, pokud má někdo vlastní zkušenost, poradit nějaké jídlo skotské. Vynecháme skotské vejce a co ukáže Google. Jedno by mi stačilo. Tak pište, prosím a dík!
@zareagujDiskusie
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 46 najnovší komentár dnes 17:25
- Zuzanna17: Vianočné oblátky 6 najnovší komentár 11. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Katka4: Hľadám recept na dánsku tradične vianočnú pochúťku 3 najnovší komentár 2. októbra 2024
- Daniela15: Marhuľový kompót 2 najnovší komentár 20. septembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 46 najnovší komentár dnes 17:25
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 445 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Pumbaa: D-manosa na močové cesty? 21 najnovší komentár 29. októbra 2024
- Slnecnica1: Suché oči 16 najnovší komentár 21. októbra 2024
- Dm: Parná rúra 6 najnovší komentár 16. októbra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete, zavařujete? Október 2024 125 najnovší komentár 1. novembra 2024
- Haji: Co dnes vaříte, pečete a uskladňujete? November 2024 46 najnovší komentár dnes 17:25
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
- Priveľa námrazy v mrazničke? Pomôžte si od nej týmto malým trikom VIDEO
- Obrátené hovädzie rezne so syrom VIDEO
- Falošná držková z hlivy, polievka pre všetkých, ktorí sa hovädzím držkám vyhýbajú VIDEO
- Sýte jedlo za pár minút? Stavte na klobáskový guláš s fazuľou VIDEO
- Efektné kvetinky: Cesnakové hrianky, ako ste ich ešte nerobili VIDEO
- Zapekané rezne so šampiňónmi a s cibuľou VIDEO
- Banánový chlebík s brusnicami a bielou čokoládou VIDEO
- Drahá surovina: 12 zákuskov bez masla. Do týchto krémov ho nepotrebujete ani gram
- 8x kapustová čalamáda: Jednoduché recepty bez sterilizácie, aj superzdravé bez umelých konzervantov
- Rýchlovky aj klasiky: Čo variť tento týždeň cez pracovné dni aj predĺžený dušičkový víkend
- Jednohubky aj obložené chlebíčky v pohári: 12 tipov, čím pohostiť rodinnú návštevu
- Chutí celej rodine: Keď neviete, čo navariť, kura na paprike to istí. 9 receptov na obľúbenú klasiku
- S pomocníkmi v zálohe: 9x jablková štrúdľa rýchlo a jednoducho. Takto ju zvrtnete aj v strede týždňa
- Strašidelné Pečie celé Slovensko: Budú sa piecť aj rakvičky. Máme recept aj dobré rady známeho cukrára z českej verzie sladkej šou
Jenze tu nemam a nekoupim, ani neuvarim.
theculturetrip.com/europe/united-kingdom/scotland/articles...
Jestli se mi zadari, podelim se o dojmy :-)
Mozna i bude! :-)
www.thespruceeats.com/traditional-rich-scottish-shortbread-re...
Tak ked konkretne okrem haggis som jedol aj robil polievku z udenej ryby, cullen skink.
www.thespruceeats.com/traditional-scottish-cullen-skink-recip...
mam ju vyskusanu podla irskej kuchar.knihy v anglictine, ale i pri malych vedomostiach, kto casto vari, rozumie. Napisem ju vsak v slovencine.
pre 6 z 8 osob : 50g suchého hrachu alebo 3PL zeleného,2-3 PL perlovych krupov, 500 g jahnacej krkovicky, 1,5 l vody, 1 por, 1 mrkva 1 kalerab alebo kvaka,100 g kelu, petrzlen, sol a cierne korenie.Do hrnca zaliat vodou krkovicku, krupy a suchy hrach; priviest do bodu varu, odpenit a varit pomaly zakryté asi hodinu. Pridat na kocky pokrajanu zeleninu, por na koieska a nakrajanu cibulu, sol a cierne korenie; Varit do zmaknutia mäsa. nakoniec pridat nakrajany kel a varit pomaly este 20 min.Dochutit octom, solou, korenim.
Dobru chut vsetkym
Krásne okate kolacky, určite vlozis aj recept:-) obdivujem Tvoje servírovanie,to ale už vieš:-)) Želám úspešný večer!.
koláčky v řezu. Ano, podarily se. Jednodché, ale trochu pracnější. Musela jsem si najit vlastni postup.