Rôzne

Zmena vzhľadu stránky

dusan95843 - bez fotkydusan95843, 4. marca 2013

Dobrý deň,

v posledne dni mám na tejto stránke veľmi malé písmo v receptoch, na celkovom vzhľade stránky- všade. Chcem sa spýtať, či sa s tým dá niečo urobiť Či to tak mám len ja, alebo či to majú všetci priaznivci tejto stránky. Ak viete,ako dostanem pôvodný vzhľad stránky, prosím o radu. Ďakujem.

@zareaguj


Diskusia k téme

TV Varecha
Skúste stlačiť kombináciu kláves CTRL + 0 (ctrl stlačiť a držať a nulu na numerickej klávesnici). Ak to nepomôže, môžte vyskúšať počas držania CTRL pokrútiť koliečkom na myši dopredu a dozadu a tak nastaviť takú veľkosť ako potrebujete.
dorisa
jeeeeeeeeeeeeeej, parada...stlačila som ako admin písal...... a písmenká väčšie...xixi
jerica
a ja stará , myslela , že to tak má byť :-) @dorisa , keby nie teba ani si to nevšimnem , dík :-)
evanaaa
Tak teraz neviem, aké vlastne majú byť písmená, ale ja ich mám asi v klasickel veľkosti, takže v poriadku.
babidka
:-))))))))))))Poznam to ! Ja som mala jeden cas taky problem a pismenka boli stale mensie a mensie - az som si musela zobrat na citanie lupu :-) Ani okuliare mi nepomohli ...Prisla k nam dcera ,pozrela sa na pocitac a vravi " A co si si tie pismenka zmenila na mravcov? Narocky?" , potiahla prstami po "myske" a odrazu som mohla odlozit nielen lupu ale aj okuliare :-))))
dorisa
@jerica , ja nakuknem...stisnem... a mám to..tak odchádzam zas....@babidka...ty si mala šťastie:))) @evanaaa , daj si,aké chceš....my staršie si môžeme dovoliť aj všetko väčšie,xixi