Chcela by som začať teraz na jar s pitím zeleného jačmeňa. Vyskúšal ho už niekto a aké máte s tým skúsenosti?
Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár včera 13:29
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár včera 13:29
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 4 najnovší komentár 10. marca 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár 3. marca 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 81 najnovší komentár včera 13:29
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 29 najnovší komentár 3. marca 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 3 najnovší komentár 10. marca 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Vyhadzujete túto drobnú zátku z fľaše oleja? Nerobte to, má svoje využitie! VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu VIDEO
-
Jogurtové pečivo so syrovou plnkou VIDEO
-
TOP rebríčky: Veľkonočné rezy, veterník na plechu aj kysnuté koláče ako pierko. Pozrite si všetky najlepšie februárové recepty
-
Upečte na želanie: 12 receptov na kysnuté záviny. Pozrite sa na tie plnky, každý si príde na svoje
-
Popolcová streda: Dnes sa začína predveľkonočný pôst. 13 tipov, čo variť bez mäsa
-
Svetový fenomén: Ošiaľ menom dubajská čokoláda. Neušla sa vám v obchode? Takto si ju môžete vyrobiť doma
-
Praktické riešenie: 10 receptov, s ktorými pripravíte mäso s prílohou naraz v jednom hrnci
-
Na posledný fašiangový víkend: 11x slané chuťovky v znamení oškvarkov a klobás
-
Prídete si na svoje: 8 receptov na drobné slané pečivo pre všetkých, ktorí zbožňujú olivy
Zelene pijem svoje a ked to uz na jar rastie ako dive, tak odstavim alebo rozmixujem (okrem vykonneho odstavovacu mam este vykonnejsi mixer) a prebytky mrazim. Zima je tu nekonecne dlha, ta nech mam cim stravu doplnat. A ked uz pupava zacina byt prerastena, tak uz mam v zahrade mangold, spenat, salat a ostatne zelene. Pri vytrhavani buriny si pomaham tak, ze ju likvidujem v zuboch.
A tak ma naučila jednu vec: "Hani, ak máš problémy s tráviacim traktom, niečoho si sa dobre najedla a dostala si čemer, alebo ťa tlačí v žalúdku, alebo máš nebodaj zastavené vetry, hybaj do záhrady a pohľadaj si púpavu. Odtrhni jednu - dve stonky , kvet odstráň a tie stonky požuj. Drv ich v ústach na kašu, potom ich vypľuj a to, čo ti po nich zostalo v puse, to pomaličky zhltneš. A to stačí na to, že sa ti uľaví. Jááááj, veď kukni, než pookopávam tento riadok do konca - chi chi chi - už to aj účinkuje....a ja si každý deň jednu stonku požujem, a nemám problémy..."
No, ono to len vyskúšať treba, a kedy, keď nie zrovna vtedy, keď ti nie je dobre. A Betuška mala pravdu. Vždy mi to pomohlo.
Teraz pijem zelený jačmen raz denne , na tréningu mám viac energie tu je viac toho o účinkoch zeleného jačmena biostrava.zarucene.sk/ako-zeleny-jacmen-zazenie-unavu/...
Vie mi niekto povedať, či aj zelený jačmeň - čaj z obchodu má pozitíva na naše zdravie, resp. aký je rozdiel medzi čajom a nápojom. Ďakujem.
mi pomohol hlavne zbaviť sa akné, s tým som ale začala tiež preferovať zdravú stravu a cvičenie, jednoducho už som musela niečo zo sebou spraviť a myslím že zelený jačmeň mi tiež pomohol k zdraviu, v súčastnosti ho už neužívam ale myslím že sa k nemu ešte niekedy určite vrátim.