Dobrý deň, prosim Vás môžem zasterlizovať sirup vo fľaši s takým drotenym klipsom, červenou tesniacou gumičkou a takým bielym porcelánovým vrchnačikom?
Vďaka
Diskusie
- Lidka1: Rastlinná šľahačka 0 zatiaľ bez komentárov
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 233 najnovší komentár dnes 20:41
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 367 najnovší komentár 1. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 233 najnovší komentár dnes 20:41
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 7 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
- Ivanko162: sekla sa nam plnka maslo s pudingom 13 najnovší komentár 4. apríla 2025
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Apríl 2025 205 najnovší komentár dnes 20:41
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 16. apríla 2025
- Kjuraj: Kypriaci prášok 1 najnovší komentár 14. apríla 2025
- Lukash: Ako na dobrý šošovicový prívarok? 1 najnovší komentár 11. apríla 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Salámová roláda s olivami VIDEO
-
Zapekaná bravčová panenka v slaninke VIDEO
-
Zábavný spôsob, ako farbiť vajíčka. Skúste túto metódu s kypriacim práškom a octom VIDEO
-
Lístkové tyčinky s pestom VIDEO
-
Fazuľová nátierka so syrom, s cesnakom a orechmi VIDEO
-
Krémové kuracie karí pečené v rúre VIDEO
-
Pudingovo-šľahačkové poháre s likérom a čokoládou VIDEO
-
Chutné a trvanlivé: 9 najlepších receptov na žĺtkové rezy s orechami. Klasika, ktorá neomrzí a ako bonus aj v odľahčenej verzii
-
Tradičný zákusok: Kvetka Horváthová pečie na sviatky klasiku. Vyskúšajte jej rodinný recept na Opitého Izidora
-
Nestarnúca klasika: Punčové rezy, metrový koláč, opitý Izidor, oblíž prst... 10 receptov na tie najobľúbenejšie veľkonočné zákusky
-
Zužitkujte všetko: 11 fajnových koláčikov z odrezkov. Tieto recepty sa vám zídu počas celého veľkonočného pečenia
-
Veselé sviatky: 12x veľkonočné linecké koláčiky. Pozrite sa na tie tvary a na to zdobenie! Také môžu byť aj u vás
-
Veľkonočná plnka: Zistite, čo všetko do nej môžete dať, aj ako ju upiecť pekne nadýchanú a šťavnatú
-
TOP rebríčky: Tri dobroty z jedného cesta, šťavnatý granadír aj bravčové výpečky. Nenechajte si ujsť najlepšie marcové recepty
Prečo? Ja si ešte pamätám, že sme kompóty zavárali do pohárov so skleným vrchnákom, pod krorý sa vkladalo gumové tesnenie.
Sirup jsem dávala do flaš od zákysu /cca 3 dcl/, mají šroubovací víčko. Má to tu výhodu, že po otevření se nemusí člověk honit se spotřebou většího množství . Nezavařovala jsem, jen horké nalila do sklenic a zabalila do deky. Byl to sirup z rýmovníku a ten není tak háklivý jako sirup z ovoce /kvašení je někdy potvorka/.
Chce to časem vychytat, co ti bude vyhovovat.
Ja napríklad sirupy zavaram "pre istotu",do úplne normálnych 7 dl pohárov a sroubovacie viečko. Potom otvorím a prelejeme si do 7 dl flaskyam v chladničke aby bol studený a po ruke. Funguje mi to tak roky
Robim presne tak isto.