Prvý krát som sa pokúšala spraviť tortu obtiahnutú z domácou poťahovkou zo sušeného mlieka,podľa receptu z internetu:
150g práškoveho cukru
150g sušeného mlieka
2 polievkové lyžice oleja
2 polievkové lyžice medu
4 polievkové lyžice vody.
Hmota sa lepila,bola riedka a nedalo sa z nej nič modelovať.Nakoniec som to horko ťažko nalepila na auto,aj to sa mi nakoniec celé roztieklo :/ (viď profilovku ) Čo myslíte ,čo som spravila zle?
Predpokladám, že vody nebolo treba až tak veľa, mohla si pridávať postupne a dať len toľko, aby bola hmota hladká a ucelená, nie rozliata.. inak ma tá fotka veľmi pobavila, hoci je mi ľúto tvojej premárnenej snahy.. Nevadí, možno nabudúce :)
čite sa ti podarí.Niekedy sa učíme aj na chybách.
10 dkg polotučného sušeného mléka,10 dkg moučkového cukru,1 bílek,1 lžíce oleje,1 lžíce medu
Admin bolo by dobré, keby reagovať mohli ľudia čo sú minimálne 6 mesiacov na stránke, takto tí čo majú snahu o dobré recepty a pomoc druhým zdvihnú kotvy a nech sú tu tí čo len rýpu s prepáčením do ho*** a v skutočnosti to to má 14 a má radosť....
zachoval si sa ako tvoja profilovka.... toto sa nerobi... iba si pytala radu.. nie,??
@smajlinqa buď tak dobrá a uražaj mňa nie nie moje prasiatko a aj pre takéto reakcie tu končím. Čistinka mala pravdu.
P.S
Pýtala radu ? Skús sa opýtať na jej email a potom uvidíš kto má pravdu ten tu len vyrýva . Majte sa krásne .
Mala si povedať, že je to štýl Picasso a basta :)
@zdenka111 peciem malo ale ked citam tvoje zlozenie tak vidim ze tekutin v pomere k tym prachovym zlozkam je strasne vela, takze to ozaj muselo tiect.
pozri tkatka torty, ta ma vela praxe. a tiez videa v youtube je mnozstvo receptov a vidis ako aj vyzeraju. takze mozno nabuduce, ved nietori tu sa stale ucime